«Οι δικές μας Απόκριες» στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού

Δευτέρα, 04 Μάρτιος 2024 11:38 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Οι δικές μας Απόκριες» στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού

Με αφορμή τον εορτασμό των Αποκριών, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει ένα δημιουργικό εργαστήριο για παιδιά με τίτλο «Οι δικές μας Απόκριες» στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, στη Σπάρτη, την Κυριακή 10 Μαρτίου.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Μουσείου με ώρα έναρξης 11 το πρωί και θα διαρκέσει 2 ώρες. Οι μικροί φίλοι, ηλικίας 8-12 ετών, «θα δημιουργήσουν την αποκριάτικη αμφίεσή τους εντυπωσιάζοντας τους αγαπημένους τους. Με την καθοδήγηση της Ποτούλας Λαφογιάννη, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν τις δικές τους μοναδικές μάσκες, στολές και αξεσουάρ για το φετινό Καρναβάλι, επιλέγοντας ανάμεσα σε λουλούδι, πριγκίπισσα, βροχή-ουράνιο τόξο, πειρατή, κουνούπι, καμηλοπάρδαλη, δράκο, αλλά και την κάπως τρομαχτική, πλην συμπαθέστατη, αραχνούλα!», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές.

Η συμμετοχή στο εργαστήρι είναι δωρεάν, ωστόσο είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων. Σημειώνεται ότι τα παιδιά θα προσέλθουν στο Μουσείο και θα αποχωρήσουν συνοδευόμενα από γονέα ή κηδεμόνα, ο οποίος αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη συμμετοχής του παιδιού στο εργαστήρι.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2731089315 καθημερινά, εκτός Τρίτης, και ώρες 10:00 πμ έως 6:00 μμ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti