"Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου"

Εκδήλωση από το ΚΠΕ Μολάων
Δευτέρα, 02 Απρίλιος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
"Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου"
Εργασίες και ψηφιακό υλικό που συγκέντρωσαν οι μαθητές και τα σχολεία της περιοχής των Μολάων, Βατίκων, Γυθείου στο πλαίσιο της δράσης «Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου», παρουσιάστηκαν στο κοινό κατά την εκδήλωση που διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή 1/4 το ΚΠΕ Μολάων στην αίθουσα (Ξινού) στους Μολάους.
Μέσα από αυτή τη διαδικασία οι σημερινοί μαθητές και αυριανοί πολίτες, θα συνειδητοποιήσουν το φυσικό και πολιτιστικό πλούτο του τόπου τους, που πραγματικά είναι ανεκτίμητος και τον οποίο έχουμε χρέος να προστατέψουμε και να αναδείξουμε, τον οποίο και προβάλλουν, ώστε να καταστεί ο τόπος τους ελκυστικός προορισμός για σχολικές εκδρομές από άλλα σχολεία της Ελλάδας ή του εξωτερικού.
Το υλικό από κάθε σχολείο θα αναρτηθεί σε ειδική ψηφιακή διαδραστική πλατφόρμα με το ενδεικτικό σύνθημα «Πάμε Ελλάδα/schools letʼs go to Greece» και με την ελπίδα το μήνυμα αυτό να φτάσει σε όλη την Ελλάδα και πέρα από τα σύνορά της.
Υπενθυμίζουμε, ότι η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και της πανελλαδικής καμπάνιας για τα σχολεία με τίτλο «Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου», ενώ η εκδήλωση τελείται υπό την καθοδήγηση του περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης, της Δ/νσης Β/θμιας Εκπαίδευσης και σε συνεργασία με τα σχολεία της περιοχής.
Την εκδήλωση παρουσίασε σε ο κ. Μαστορόπουλος, εκπαιδευτικός του ΚΠΕ Μολάων, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς κ. Ιωάννης Κολλιάκος και η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του δήμου κ. Παναγιώτα Αλειφέρη.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti