Σε Μολάους και Ασωπό το περιοδικό «Έπαθλο»

Τους Μολάους και τον Ασωπό επισκέφτηκε τριμελής επιτροπή του περιοδικού «Έπαθλο», την Τρίτη 17 και την Τετάρτη 18/4, προκειμένου να...
Δευτέρα, 23 Απρίλιος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε Μολάους και Ασωπό το περιοδικό «Έπαθλο»
Τους Μολάους και τον Ασωπό επισκέφτηκε τριμελής επιτροπή του περιοδικού «Έπαθλο», την Τρίτη 17 και την Τετάρτη 18/4, προκειμένου να περιηγηθεί στα αξιοθέατα της δυτικής ακτής του δήμου και να τα προβάλλει στο επόμενο τεύχος του περιοδικού, που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες.
Η ομάδα του περιοδικού, αποτελούμενη από την αρχισυντάκτρια Ελένη Α. Παπαδοπούλου, τον υπεύθυνο έκδοσης Κώστα Ντόκο και την εκπρόσωπο του διαφημιστικού τμήματος Βίκυ Αναστασίου, ξεναγήθηκε στο φαράγγι του Λάρνακα, τις παραλίες και τα χωριά, γνωρίστηκε με τοπικούς παράγοντες, επιχειρηματίες, πολιτιστικούς φορείς, γεύτηκε τοπικά προϊόντα και μυήθηκε στον παλμό  του τόπου.
Γοητευμένη με τη γη και τους φιλόξενους ανθρώπους της, η αρχισυντάκτρια του περιοδικού, δήλωσε ότι πρόκειται για έναν άγνωστο και γαλήνιο προορισμό, γεμάτο αναπάντεχες εξοχές και ανέπαφα άγρια τοπία που κέρδισε με το σπαθί του τη θέση του κεντρικού αφιερώματος στο τεύχος.
Την αποστολή του Επάθλου υποδέχτηκαν, ξενάγησαν και φιλοξένησαν ο δήμαρχος κ. Τριχείλης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου κ. Λύρας, ο αντιδήμαρχος κ. Κολλιάκος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μολάων κ. Κοντοσταθάκος, η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Μονεμβασίας κ. Αλειφέρη, ο αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Μαυρομιχάλης, οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Πακίων και Συκέας, κκ. Καρούνης και Σαργκάνης, ο πρόεδρος την Ένωσης Ξενοδόχων Λακωνίας κ. Πολλάλης, η πρόεδρος του Συλλόγου Ελαίας κ. Μπουντούνη, ο υπεύθυνος του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μολάων κ. Παπαδάκης και πολλοί ακόμα παράγοντες και εκπρόσωποι φορέων της περιοχής.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα