Ενημερωτική εκστρατεία στα σχολεία της Λακωνίας

Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα και Υγρότοπου Μουστού
Τρίτη, 24 Απρίλιος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ενημερωτική εκστρατεία στα σχολεία της Λακωνίας
Το σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γερακίου επισκέφτηκε, τη Δευτέρα 23/4, το προσωπικό του Φορέα Διαχείρισης της Προστατευόμενης Περιοχής Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού, με στόχο την ενημέρωση των μαθητών για την αξία της Προστατευόμενης Περιοχής, αλλά και την ευαισθητοποίηση τους γύρω από περιβαλλοντικά ζητήματα.
Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο Γερακίου και αφορούσε στην ενημέρωση μαθητών και εκπαιδευτικών γύρω από τον ρόλο, τις αρμοδιότητες και τη δράση του Φορέα Διαχείρισης, τη θεσμοθέτηση της προστατευόμενης περιοχής αλλά και το καθεστώς προστασίας της.
Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με συζήτηση για τα Κέντρα Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης, τις δυνατότητες που προσφέρουν στους επισκέπτες, καθώς και τις υλοποιημένες και τις προγραμματιζόμενες δράσεις του Τμήματος Πληροφόρησης, Εκπαίδευσης και Δημοσιότητας.
Υπολογίζεται πως συνολικά πάνω από 170 μαθητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εν λόγω παρουσίαση. Επόμενος σταθμός για το Φορέα Διαχείρισης θα είναι το Δημοτικό Σχολείο Γκοριτσάς Σκούρας, όπου θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη ενημερωτική συνάντηση, την Πέμπτη 3/5.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα