Οι μαθητές του ΣΕΚ εκθέτουν τα έργα τους

Έργα των μαθητών των ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν στην ετήσια έκθεση που διοργανώνει το 1ο...
Τετάρτη, 25 Απρίλιος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οι μαθητές του ΣΕΚ εκθέτουν τα έργα τους
Έργα των μαθητών των ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν στην ετήσια έκθεση που διοργανώνει το 1ο Σχολικό Εργαστηριακό Κέντρο Σπάρτης, από τις 2 έως τις 11 Μαΐου. Η έκθεση θα λειτουργεί για το κοινό από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.
Κατά την διάρκεια της έκθεσης και στα πλαίσια του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού, είναι δυνατή η επίσκεψη μαθητών στα εργαστήρια του ΣΕΚ, η ενημέρωσή τους για τις δραστηριότητες των εργαστηρίων, καθώς και η παροχή πληροφοριών για την Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση από εκπαιδευτικούς του ΣΕΚ.
Για τον καλύτερο προγραμματισμό των επισκέψεων των σχολείων, οι αρμόδιοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με  το1ο ΣΕΚ Σπάρτης στο τηλέφωνο 2731023265 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα