Καθαρίζουμε τον Υγρότοπο Μουστού σε μία μόνο ημέρα

Lets do it. Lets clean up Greece
Πέμπτη, 26 Απρίλιος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Καθαρίζουμε τον Υγρότοπο Μουστού σε μία μόνο ημέρα
Την Κυριακή 29 Απριλίου οι εθελοντές παίρνουν την Ελλάδα στα χέρια τους και αποφασίζουν να καθαρίσουν μέσα σε μία μόνο ημέρα ολόκληρη την χώρα από κάθε λογής σκουπίδια.
O Φορέας Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού συμμετέχει ενεργά στην Παγκόσμια Εθελοντική Καμπάνια «Letʼs Do It–Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μια μέρα!» με καθαρισμό της Προστατευόμενης Περιοχής του Υγροτόπου Μουστού από τις 9 το πρωί και σημείο συνάντησης το πανοραμικό σημείο της λιμνοθάλασσας.
Προκειμένου να διευκολυνθεί η συλλογή και η μεταφορά των απορριμμάτων, θα διατεθεί στους συμμετέχοντες κατάλληλος εξοπλισμός (γάντια, μαύρες σακούλες απορριμμάτων κλπ). Ο καθαρισμός θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη και τη συμμετοχή του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, ο οποίος πρόκειται να διαθέσει ειδικό απορριμματοφόρο όχημα, εξοπλισμό και προσωπικό καθαριότητας.
Στόχος του Φορέα είναι να κινητοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες. Καλούν, λοιπόν, κάθε ενεργό και ευαισθητοποιημένο πολίτη να δηλώσει τη συμμετοχή του στο 2755022021 ή απλά να δώσει το «παρών».
Η υποστήριξη και η συμμετοχή όλων μετράει. Ας δείξουμε όλοι μαζί την Όμορφη, Καθαρή και Δημιουργική πλευρά της χώρας μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα