Μαρουδέϊκο Αντάμωμα στο Γεράκι

Για άλλη μία χρονιά, την Κυριακή 27 Μαΐου, όλοι όσοι έχουν ρίζα από την οικογένεια Μαρουδά, μαζεύτηκαν στο μαρουδέϊκο πηγάδι...
Δευτέρα, 28 Μάιος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μαρουδέϊκο Αντάμωμα στο Γεράκι
Για άλλη μία χρονιά, την Κυριακή 27 Μαΐου, όλοι όσοι έχουν ρίζα από την οικογένεια Μαρουδά, μαζεύτηκαν στο μαρουδέϊκο πηγάδι στο Γεράκι. Κάτω από την σκιά του πλατάνου, γύρω στα 125 άτομα, γιόρτασαν μαζί αυτή τη συνάντηση.
Στα πλαίσια αυτής της γιορτής διοργανώθηκαν και κάποιοι αγώνες. Έτσι οι μικροί αγωνίστηκαν στο δρόμο των 100μ. και στην τσουβαλοδρομία και οι μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στη σομάδα και στην μακαρονοφαγία. Στο τέλος των αγωνισμάτων έγινε απονομή μεταλλείων στους 3 πρώτους από κάθε άθλημα.
Κατόπιν, όλοι κάθισαν κάτω από τον πλάτανο και γεύτηκαν τα φαγητά που ο καθένας είχε φέρει από το σπίτι, όπως επίσης και γίδα βραστή που ετοιμάστηκε επιτόπου. Στη συνέχεια, το όμορφο μεσημεριανό έκλεισε με χορό και τραγούδι κάτω από τον πλάτανο.
Ιδιαίτερη τιμή για εμάς ήταν η παρουσία του υποψήφιου γερουσιαστή με τον Π. Σαρμπάνη από την Βαλτιμόρη της Αμερικής, Παναγιώτη Μαρουδά του Νικολάου μαζί την σύζυγό του Ειρήνη και τα δύο τους παιδιά, Νικόλαο και Κυριάκο.
Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά να πραγματοποιήσουμε άλλη μία τέτοια συνάντηση.
Χρήστος Μπαλαμπάνος,
πρόεδρος Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Γερακίου
Φωτογραφίες: Παναγιώτα Μπαλαμπάνου

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα