Τη γιορτή της Μητέρας τίμησε ο Σύλλογος Κυριών Μολάων

Μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση πραγματοποίησε ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Μολάων, με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, τη...
Τρίτη, 29 Μάιος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
 Τη γιορτή της Μητέρας τίμησε ο Σύλλογος Κυριών Μολάων
Μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση πραγματοποίησε ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Μολάων, με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου.
Τα μέλη του Συλλόγου παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον την ομιλία της ψυχολόγου- κοινωνικής λειτουργού κ. Σοφίας Μπελεγρή με θέμα «το στρες της εργαζόμενης μητέρας και οι επιπτώσεις στην ανάπτυξη του παιδιού».
Ήταν μία ξεχωριστή ομιλία, που έθεσε επί τάπητος το θέμα της ψυχοσωματικής ισορροπίας και ανάπτυξης του παιδιού από την πρώτη στιγμή παρουσίας του στον κόσμο, αλλά και των πολλαπλών ρόλων που καλείται να διαδραματίσει η γυναίκα, με κυρίαρχο αυτόν της μητέρας και της σωστής σχέσης με το παιδί.
Τις παρευρισκόμενες καλωσόρισε η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δανάη Μοσχοβάκου, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ιωάννης Κολλιάκος, ο πρόεδρος της ΔΚ Μολάων κ. Ευθύμιος Κοντοσταθάκος, η πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΝΠ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Παναγιώτα Αλειφέρη και κ. Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης, ο τ. Δήμαρχος Μολάων κ. Ιωάννης Μοσχοβάκος και η πρόεδρος του Πολιτιστικού και Ναυταθλητικού Συλλόγου Ελαίας «Η Βιανδίνη» κ. Ελένη Μπουντούνη.
Η εκδήλωση για τη γιορτή της μητέρας ήταν η πρώτη που διοργάνωσε ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Μολάων με τη νέα του σύνθεση, όπως αυτή διαμορφώθηκε από τις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα πριν δύο μήνες.
Συγκεκριμένα, στο νέο ΔΣ μετέχουν οι κκ Δανάη Μοσχοβάκου (πρόεδρος), Γεωργία Κωστίνα (αντιπρόεδρος), Ειρήνη Λεκάκη (γραμματέας), Γιάννα Σαρακινιώτη (ταμίας) και Όλγα Ντανάκα, Μπέττυ Κολλιάκου και Δήμητρα Περδικογιάννη (Μέλη).ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα