Πεζοπορική εξόρμηση στη Μάνη από τον ΕΟΣ Σπάρτης

Πεζοπορική εξόρμηση στη Μάνη και συγκεκριμένα στο Ακρωτήριο Ταίναρο, πραγματοποιεί ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης, την Κυριακή 10/6.Η πορεία που...
Τετάρτη, 06 Ιούνιος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πεζοπορική εξόρμηση στη Μάνη από τον ΕΟΣ Σπάρτης
Πεζοπορική εξόρμηση στη Μάνη και συγκεκριμένα στο Ακρωτήριο Ταίναρο, πραγματοποιεί ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης, την Κυριακή 10/6.
Η πορεία που θα ακολουθηθεί, Αγία Τριάδα Καλάνα-Μιανες-Φάρος Ταινάρου-Κοκκινόγεια, με διάρκεια 3 με 3.30 ώρες περίπου, χαρακτηρίζεται εύκολη-μέτρια (βαθμός δυσκολίας  Α-Β, Β).
Η αναχώρηση της ομάδας θα γίνει στις 6.30 το πρωί της Κυριακής με ΙΧ από το Κλειστό Γυμναστήριο, ενώ στις 7.15 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους φίλους από τη νότια Λακωνία στο πρατήριο καυσίμων του Λεωνίδα Περδικάρη, μετά τις Αιγιές. Στη συνέχεια, η ομάδα θα μεταβεί στην Αγ. Τριάδα Καλάνα, απʼ όπου θα ξεκινήσει η πορεία.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι συμμετέχοντες θα πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους μακρύ παντελόνι, μακρυμάνικο πουκάμισο ή μπλούζα, καπέλο και επαρκή ποσότητα νερού, ενώ χρειάζεται από την πλευρά των συμμετεχόντων και σχετική εμπειρία, καθώς η πορεία, κατά ένα μέρος, θα πραγματοποιηθεί εκτός μονοπατιού.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται, το αργότερο έως το βράδυ της Παρασκευής 8/6, στον υπεύθυνο αρχηγό της εξόρμησης κ. Βασίλη Γεωργιάδη στο τηλέφωνο 27310-26398.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα