Την πίτα της έκοψε η «Μεταμόρφωση του Σωτήρος»

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο 5 Φεβρουαρίου στο κέντρο «Crystal Manor» ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Συνταξιούχων...
Τετάρτη, 09 Φεβρουάριος 2011 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Την πίτα της έκοψε η «Μεταμόρφωση του Σωτήρος»

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο 5 Φεβρουαρίου στο κέντρο «Crystal Manor» ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Συνταξιούχων Νοτιοανατολικής Λακωνίας «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος».
 
Την πίτα ευλόγησε ο πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης κ. Γεράσιμος Πετρολέκας, ενώ με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, ο λάκωνας βουλευτής κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος, η πρώην βουλευτής Επικρατείας κ. Φεβρωνία Πατριανάκου, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα και ο δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης. Επίσης, παρευρέθηκαν ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Ηλίας Στρατηγάκος, ο διοικητήε του νοσοκομείου Μολάων κ. Αποστολάκος, οι αντιδήμαρχοι Μονεμβασίας κ.κ Ιωάννης Κολλιάκος και Γεώργιος Βουνελάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ Κων/νος Μαυρομιχάλης, Παναγιώτα Αλειφέρη και Κατερίνα Τσαφατίνου, φίλοι και μέλη του Συλλόγου, αλλά και η Φιλαρμονική του Δήμου Μονεμβασίας, με μαέστρο τον κ. Κέκερη, ο οποίος είχε τη μουσική επιμέλεια μαζί με τον κ. Δημήτρη Πλεμμένο.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti