Θεατρική παράσταση από την ΕΘΟΛ

Δυναμικά επανέρχεται και φέτος η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Λακωνίας με δύο παραστάσεις του έργου «Γκόλφω forever» του Ντίνου Σπυρόπουλου. Μετά...
Παρασκευή, 10 Δεκέμβριος 2010 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Δυναμικά επανέρχεται και φέτος η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Λακωνίας με δύο παραστάσεις του έργου «Γκόλφω forever» του Ντίνου Σπυρόπουλου.

Μετά τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις των δύο προηγούμενων ετών στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Σπάρτης (ισόγειο Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης), την ερχόμενη Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου η ομάδα επιστρέφει ξανά στο σανίδι για την πρεμιέρα της νέας παράστασης.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Αντώνης Μπαμπούνης, ενώ τη μουσική επιμέλεια οι Στράτος Χατζηαναστασίου, Κώστας Φραγκής και Νίκος Βαρναβέλιας.

Η παράσταση, με προγραμματισμένη ώρα έναρξης την 9η βραδινή, θα ανέβει επίσης στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, ενώ το έργο του Ν. Σπυρόπουλου θα επαναληφθεί και την επόμενη μέρα, 17/12 επίσης στις 9μμ, με ελεύθερη για το κοινό είσοδο.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Πάνο Λιόκαυτο (6977583258) και την κ. Πέπη Γαβαλά (6976880265).

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα