Για φιλανθρωπικό σκοπό

Αθρόα προσέλευση στο τσάι της Νέας Κίνησης Γυναικών
Τετάρτη, 08 Δεκέμβριος 2010 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Για φιλανθρωπικό σκοπό

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η φιλανθρωπική εκδήλωση της Νέας Κίνησης Γυναικών Λακωνίας που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 4/12 στο κέντρο Αλάμπρα.
 
Η φετινή, αναβαθμισμένη, φιλανθρωπική εκδήλωση του συλλόγου, σημείωσε αθρόα προσέλευση κόσμου, που επιβράβευσε την προσπάθεια της Νέας Κίνησης Γυναικών Λακωνίας για τη συγκέντρωση χρημάτων για άπορες οικογένειες.
 
Η πρόεδρος και αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα ευχαρίστησε τους φίλους και τα μέλη της Κίνησης και τόνισε: «Όσα πετύχαμε, το πετύχαμε όλες μαζί, γιατί αυτή η κοινωνική μας δράση δεν είχε ποτέ κομματικά χαρακτηριστικά και κίνητρα».
Στη συνέχεια και με τη συμμετοχή της Τζένης Τζιβεριώτη και άλλων γνωστών μοντέλων, πραγματοποιήθηκε επίδειξη μόδας από το ατελιέ Γάμου - Βάφτισης Le Mariage, ενώ ο Χρήστος Βέργαδος παρουσίασε δύο από τις πιο φρέσκιες «γλυκές» δημιουργίες μόδας. Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς είχε ο Νίκος Ξερούλης.
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αιρετός περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, ο βουλευτής Λακωνίας κ. Αθανάσιος Δαβάκης, ο νομάρχης Λακωνίας κ. Κωνσταντίνος Φούρκας, ο πρόεδρος  του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Νίκος Καλογεράκος, ο δήμαρχος Φάριδος κ. Δ. Κουμουτσίδης, οι νεοεκλεγείσες περιφερειακές σύμβουλοι κ.κ. Βαρβάρα Αλοιμόνου και Γιώτα Στέρπη, ο διευθυντής του Ελλάδα TV κ. Αντ. Φελούρης,  ο πρόεδρος της ΕΠΕ Λακωνίας κ. Παναγιώτης Καρράς, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σταύρος Κανελλάκης, οι σχολικοί σύμβουλοι Α/θμιας και Β/βαθμιας Εκπαίδευσης κ. Σαϊτάκης και κ. Μυλωνάκου, ο τέως δήμαρχος Μυστρά κ. Οδυσσέας Κατσουγκράκης, ο πρόεδρος του Γερουλακείου Ιδρύματος κ. Γ. Γερουλάκος και το μέλος του ΔΣ κ. Στέλιος Παυλάκος, ο αλλεργιολόγος κ. Π. Παπαλεξανδράκος, και από τους χορηγούς της εκδήλωσης παραβρέθηκε ο κ. Νίκος Χίος.
 
Αξίζει να σημειωθεί, ότι για τις ανάγκες των άπορων οικογενειών, η συμπολίτης μας κ. Καίτη Γεωργακοπούλου-Γουίτ απέστειλε στη Νέα Κίνηση Γυναικών Λακωνίας το ποσό των 500 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα