Εκδρομή συνταξιούχων υπαλλήλων στο Φενεό Κορινθίας

Τη διοργάνωση πολιτιστικής-ψυχαγωγικής εκδρομής στον ιστορικό Φενεό Κορινθίας αποφάσισε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Λακωνίας....
Πέμπτη, 02 Δεκέμβριος 2010 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκδρομή συνταξιούχων υπαλλήλων στο Φενεό Κορινθίας

Τη διοργάνωση πολιτιστικής-ψυχαγωγικής εκδρομής στον ιστορικό Φενεό Κορινθίας αποφάσισε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Λακωνίας.

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν πενήντα θέσεων, και την τιμή συμμετοχής στα 15 ευρώ το άτομο.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 7.30΄ το πρωί από το Μουσείο Σπάρτης και η πρώτη στάση στο Λεβίδι.  
Από εκεί οι εκδρομείς θα αναχωρήσουν για Φενεό, μέσω Βλαχέρνας, Σπηλιάς, Πηγές και Λάδωνα, ενώ θα ακολουθήσουν επισκέψεις στο μοναστήρι Αγίου Γεωργίου, λίμνη Δόξα, Γκούρα και Καστανιά (στάση για φαγητό).

Η επιστροφή στη Σπάρτη θα γίνει μέσω Στυμφαλίας λίμνης, Κιάτου και εθνικής οδού με ενδιάμεση στάση για καφέ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι την Δευτέρα 13/12 στα γραφεία του συλλόγου στη Σπάρτη (Βρασίδου 142 τηλέφωνο 27310-26008), τα οποία είναι ανοιχτά όλες τις εργάσιμες ημέρες από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι. Υπεύθυνοι της εκδρομής είναι ο πρόεδρος κ. Αθανάσιος Σακκέτας και η γενική γραμματέας κ. Χριστίνα Δριβάκου.

Σημειώνεται, ότι λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα