Οι εκδηλώσεις των Γυθειατών Αττικής

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυθειατών Αττικής «Η Κρανάη», ενέκρινε την Πέμπτη 18/11 το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα λάβουν...
Παρασκευή, 26 Νοέμβριος 2010 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οι εκδηλώσεις των Γυθειατών Αττικής

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυθειατών Αττικής «Η Κρανάη», ενέκρινε την Πέμπτη 18/11 το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα από τον ερχόμενο Δεκέμβριο μέχρι και τον Ιούνιο του 2011.
 
Σύμφωνα με αυτό στις 6.30 το απόγευμα της Τετάρτης 8 Δεκεμβρίου στην αίθουσα «Αντώνης Τρίτσης», του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αθηναίων ( Ακαδημίας 50) θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου «Η Παναγία του Ταϋγέτου» της συγγραφέως  κ. Νέλης Λαγάκου. Θα προλογίσει η καθηγήτρια πανεπιστημίου κ. Χαρά Μπανάκου-Καραγκούνη και θα ψαλλούν ύμνοι από τη χορωδία Ομίλου Ελληνικών Τεχνών. Αντίτυπα του βιβλίου θα διατίθενται προς πέντε ευρώ έκαστο, τα δε έσοδα από την πώληση του θα διατεθούν προς ενίσχυση των σκοπών της ομώνυμης ιεράς μονής. Μετά το πέρας των ανωτέρω θα προσφερθούν αναψυκτικά.
 
Με πλούσιο μενού και ζωντανή μουσική θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Ιανουαρίου και ώρα 8 το βράδυ, η κοπή της βασιλόπιτας στην κοσμική ταβέρνα «Ελαφοκυνηγός» (οδός Περικλή Σταύρου 5, Κηφισίας και Κατεχάκη).
 
Με ημερήσια εκδρομή, θα συνδυάσουν τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου, το αποκριάτικο ξεφάντωμα σε ταβέρνα κοντά στην Αθήνα, την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου.
 
Για τον Μάρτιο το πρόγραμμα προβλέπει εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας, ενώ για τον Απρίλιο, γιορτή για τις άγιες ημέρες του Πάσχα.
 
Πολυήμερη εκδρομή στη Λίμνη Κερκίνη στο νομό Σερρών, προγραμματίζει το ΔΣ, για τον Μαΐο του 2011.
 
Τέλος, την Κυριακή 19 Ιουνίου, ο σύλλογος θα γιορτάσεις τους προστάτες του, Αγίους Πάντες, με θεία λειτουργία και αρτοκλασία στον ιερό ναό Αγίου Βασιλείου (Οδός Μπουμπουλίνας, πάροδος Λεωφόρου Αλεξάνδρας), αναψυκτικά και το πατροπαράδοτο γυθειάτικο κέρασμα στον Κήπο του Μουσείου (οδός Πατησίων).

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα