Τρεις αγαπημένοι τραγουδοποιοί στη σκηνή του Σαϊνοπουλείου

Το πολιτιστικό καλοκαίρι του Σαϊνοπουλείου Ιδρύματος συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία την Παρασκευή 20 Αυγούστου, αυτή τη φορά με ένα...
Τετάρτη, 18 Αύγουστος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τρεις αγαπημένοι τραγουδοποιοί στη σκηνή του Σαϊνοπουλείου

Το πολιτιστικό καλοκαίρι του Σαϊνοπουλείου Ιδρύματος συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία την Παρασκευή 20 Αυγούστου, αυτή τη φορά με ένα από τα πιο πετυχημένα και παρεΐστικα μουσικά προγράμματα του περασμένου χειμώνα.
Οι Νίκος Πορτοκάλογλου, Νίκος Ζιώγαλας και Μανώλης Φάμελλος, φίλοι καλοί από τα παλιά, αξιοποιούν τη μοναδική χημεία που τους συνδέει και μας καλούν να τραγουδήσουμε μαζί αγαπημένες τους δημιουργίες, όπως «Να με προσέχεις», «Πάρε με απόψε πάρε με», «Η ευτυχία είναι αυτό», «Θάλασσά μου σκοτεινή», «Σαν σταρ του σινεμά», «Ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι».
Η παρέα των τριών καλλιτεχνών «μετακομίζει» στη σκηνή του Σαϊνοπουλείου Αμφιθεάτρου και για δύο και πλέον ώρες, τα τραγούδια, οι φωνές, τα σολαρίσματα, η δύση, η ανατολή, η παράδοση, η ηλεκτρική κιθάρα, το νταούλι, το μαντολίνο, το παρελθόν και το παρόν θα αναμειγνύονται ανατρεπτικά, δημιουργώντας την αίσθηση της γιορτής.
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα με μοναδική αμεσότητα για όλες τις ηλικίες. Η συναυλία θα αρχίσει στις 9.30΄ το βράδυ, ενώ οι τιμές των εισιτηρίων ανέρχονται στα 18 ευρώ και 14 ευρώ το μαθητικό.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 27310-28878, 27310-82470 και στην ιστοσελίδα www.sainopouleio.gr.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος