Μαγικές βραδιές σε παραλίες και πλατείες του Δήμου Μολάων

Μουσική βραδιά στο Τοπικό Διαμέρισμα Ελαίας, προβλέπει για σήμερα Τετάρτη το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Μολάων. Στην πλατεία...
Τετάρτη, 28 Ιούλιος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μαγικές βραδιές σε παραλίες και πλατείες του Δήμου Μολάων

Μουσική βραδιά στο Τοπικό Διαμέρισμα Ελαίας, προβλέπει για σήμερα Τετάρτη το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Μολάων. Στην πλατεία του χωριού κάτοικοι και επισκέπτες θα διασκεδάσουν με την ορχήστρα του Προοδευτικού Συλλόγου Μολάων, ενώ θα απολαύσουν χορευτικά από το μουσικοχορευτικό σύλλογο «Οι Μύλοι».

Αύριο Πέμπτη 29/7, ο Στάθης Ψάλτης με το θίασό του θα παρουσιάσει στον προαύλιο χώρο του ΕΠΑΛ, την παράσταση «Που πας Γιωργάκη με τέτοιο καιρό».

Το βράδυ της Παρασκευής 30/7 η Φιλαρμονική και η ορχήστρα του Προοδευτικού Συλλόγου θα βρίσκονται στην πλατεία Μολάων για ένα μουσικό πρόγραμμα, ενώ στην παραλία Τηγάνια του ΤΔ Ελαίας θα λάβει χώρα Beach party με ζωντανή μουσική και D.J. 

Γιορτή κρασιού θα πραγματοποιηθεί στη Συκιά το Σάββατο 31/7. Το μουσικό μέρος της εκδήλωσης θα καλύψει ο γνωστός τραγουδιστής Πέτρος Ίμβριος.

Αγώνες ποδηλάτων θα διεξαχθούν την Τρίτη 3 Αυγούστου στο Τοπικό Διαμέρισμα Μεταμόρφωσης. Επίσης θα γίνει παρουσίαση πολεμικών τεχνών όπως παγκράτιο, ζίου-ζίτσου και καράτε.

Την Τετάρτη 4/8 θα δοθεί παράσταση καραγκιόζη στην πλατεία Συκέας και παράλληλα θα γίνει η έναρξη διήμερου Beach Volley στην παραλία Βιανδίνη της Ελιάς.

Εξάλλου την Πέμπτη 5/8, στο ΤΔ Μεταμόρφωσης θα πραγματοποιηθεί λαϊκή μουσική βραδιά  για το πανηγύρι της Σωτήρος, και την Παρασκευή, ανήμερα της γιορτής, θα γίνουν εκδηλώσεις για την 1η συνάντηση αποδήμων.

Την Κυριακή 8 Αυγούστου, στην πλατεία Μολάων οι Πίπι και Πούφ θα διασκεδάσουν τους μικρούς τους φίλους. Την παιδική αυτή βραδιά διοργανώνει ο Προοδευτικός Σύλλογος.

Την Τετάρτη 11/8, ημέρα έναρξης πολιτιστικού τριήμερου στην παραλία της Ελιάς (έκθεση βιβλίου- ζωγραφικής- αγιογραφίας, κουκλοθέατρο και διαγωνισμός ζωγραφικής παιδιών),  η θεατρική ομάδα Γυμνασίου- Λυκείου Μολάων θα παρουσιάσει, στο ανοικτό θέατρο του Λυκείου, το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλη « Το μεγάλο μας τσίρκο».

Παραδοσιακούς χορούς από τα παιδιά της Συκιάς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν τη Δευτέρα 16/8 στην πλατεία του χωριού, ενώ την Τετάρτη 18/8 θα γίνει στην παραλία Ελιάς λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική.

Πάρτι νέων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20/8, διοργανώνει στη Μεταμόρφωση ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος. Την ίδια ημέρα στην πλατεία Συκιάς τα παιδιά θα ξεφαντώσουν με κλόουν και φουσκωτά παιχνίδια.

Η αυλαία των εκδηλώσεων πέφτει την Τετάρτη 25/8 με χορευτική παράσταση από τη σχολή μπαλέτου Χριστιάνου Μαραβέλια στην πλατεία Μολάων, ρεμπέτικη βραδιά με ζωντανή μουσική στο λιμάνι Ελιάς και μουσική βραδιά από την ορχήστρα του Προοδευτικού Συλλόγου στην πλατεία Συκιάς.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα