Πολιτιστικός Αύγουστος στην Αγόριανη

Εκδηλώσεις ποικίλου περιεχομένου θα λάβουν χώρα τον ερχόμενο μήνα στο Τοπικό Διαμέρισμα Αγόριανης Δήμου Πελλάνας, με ελεύθερη είσοδο για το...
Τρίτη, 27 Ιούλιος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Εκδηλώσεις ποικίλου περιεχομένου θα λάβουν χώρα τον ερχόμενο μήνα στο Τοπικό Διαμέρισμα Αγόριανης Δήμου Πελλάνας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Η έναρξη θα γίνει στις 8.30 το βράδυ της Κυριακής 1ης Αυγούστου με την επίκαιρη επιθεώρηση «Με φασόλια και φακές πάμε για Δημοτικές» από το θέατρο νοτίου Αιγαίου, ενώ την ίδια ώρα της Πέμπτης 5/8 θα δοθεί παράσταση Καραγκιόζη.  Τις εκδηλώσεις διοργανώνει ο  Δήμος Πελλάνας.

Την Τετάρτη 11/8 στις 6 το απόγευμα θα διεξαχθεί πρωτάθλημα τάβλι, σκάκι και πινάκλι, και αμέσως μετά θα προβληθεί κινηματογραφική ταινία για παιδιά. Την επομένη, Πέμπτη 12 Αυγούστου, και ώρα 8μμ θα πραγματοποιηθούν θεατρική παράσταση και προβολή ταινίας. Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Αγόριανης.

Στις 6.30μμ της Παρασκευής 13/8, και σε συνδιοργάνωση του δήμου με τον σύλλογο θα λάβει χώρα  ημερίδα, μια «Ιστορική και αρχαιολογική περιήγηση στη βόρεια Λακεδαίμονα».

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με τις παρακάτω εκδηλώσεις του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου:
-    Σάββατο 14 Αυγούστου, ώρα 10 το βράδυ: Cocktail party στα πεύκα, με το μουσικό σχήμα «tabula rasa».
-    Δευτέρα 16/8, ώρα 9 μμ: μεγάλο αγοριανίτικο πανηγύρι με τους Αρκαδόπουλο, Δαλιάνη, Πολυζωγόπουλο,  Μαρινάκη και την ορχήστρα Παλίρροια.
-    Τετάρτη 18/8,  9μμ:  γλέντι με παραδοσιακά φαγητά και γλυκά.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα