Στη Sopron η Μικτή Χορωδία του Μουσικού Ομίλου Σπάρτης

Με γεμάτες τις αποσκευές τους, αλλά και πλήρεις φιλικών συναισθημάτων, εικόνων, χρωμάτων και ήχων, επέστρεψαν τα μέλη της Μικτής Χορωδίας...
Σάββατο, 05 Ιούνιος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στη Sopron η Μικτή Χορωδία του Μουσικού Ομίλου Σπάρτης

Με γεμάτες τις αποσκευές τους, αλλά και πλήρεις φιλικών συναισθημάτων, εικόνων, χρωμάτων και ήχων, επέστρεψαν τα μέλη της Μικτής Χορωδίας του Μουσικού Ομίλου Σπάρτης, από το ταξίδι τους στην αδελφή πόλη της Σπάρτης, Sopron.
Η Μικτή Χορωδία του ΜΟΣ ταξίδεψε στην Ουγγαρία και συγκεκριμένα στη Sopron, όπου και παρουσίασε ελληνικές και ξένες συνθέσεις. Οι χορωδοί δέχθηκαν το καλωσόρισμα των αρχών της πόλης και ξεναγήθηκαν στην όμορφη πόλη, απολαμβάνοντας την παροιμιώδη ουγγρική φιλοξενία αλλά και την αγάπη και την ζεστασιά των μελών της Χορωδίας Παιδαγωγών «Liszt Ferenc» της αδελφής πόλης.
Δύο συναυλίες στην πόλη του Sopron επεφύλαξε η Μικτή Χορωδία με την πρώτη να παρουσιάζεται το Σάββατο 22/5 στο Δημοτικό Κέντρο Νεότητας με τραγούδια κυρίως ελλήνων συνθετών (Θεοδωράκη, Χατζιδάκη) και τη δεύτερη την Κυριακή 23/5 στην εκκλησία Domoncos με θρησκευτικό ρεπερτόριο.
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν και οι δύο συναυλίες της χορωδίας, οι οποίες ολοκληρώθηκαν μέσα σε καταιγισμό επευφημιών από πλήθος κόσμου που παρακολούθησε ενθουσιασμένο τις εκδηλώσεις και απαίτησε, στο τέλος και των δύο, επανάληψη συνθέσεων.
Ο Μουσικός Όμιλος Σπάρτης εξέφρασε τις ειλικρινείς του ευχαριστίες στο Δήμο Σπαρτιατών και τους συντελεστές των επαφών για την επίτευξη και αυτού του μουσικού στόχου. Με το ταξίδι αυτό ένας ακόμη μουσικός δεσμός ενισχύθηκε, αλλά και ενδυναμώθηκε ο δεσμός ανάμεσα στους δημότες των δύο πόλεων.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος