Ποιος φταίει για τις μάσκες; Μα... το κράτος

Παρασκευή, 18 Σεπτέμβριος 2020 19:24 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Παριστάνουν ότι δεν γνωρίζουν ποιος πραγματικά ευθύνεται για το φιάσκο με τις μάσκες - μαμούθ των μαθητών. Να τους το πω εγώ, για να μην χάνουν το χρόνο τους με άσκοπες λεκτικές περιπλανήσεις. Ο μοναδικός υπεύθυνος για το χάλι της χώρας να μην μπορεί ούτε σωστές μάσκες να παραγγείλει, είναι ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ που έχουν στήσει οι πολιτικοί εδώ και 45 χρόνια (μπορεί και 200. Από το 1821).

Μιλάμε για ένα κράτος που όλοι είναι ανευθυνο-υπέυθυνοι και που ποτέ δεν βρίσκεις ποιος δεν έκανε σωστά τη δουλειά του. Είναι ένα κράτος που τα έχει τακτοποιημένα όλα στα χαρτιά και ας γίνονται όλα ανάποδα στην πράξη. Σημασία έχει τι λένε τα χαρτιά.
  Στο ζήτημα της μάσκας - μαμούθ, όλα στα χαρτιά είναι εντάξει. Δόθηκαν γραπτώς οι προδιαγραφές του διαγωνισμού, προωθήθηκαν από τμήμα σε τμήμα με σφραγίδες και υπογραφές και έγιναν ακόμη οι πληρωμές στους προμηθευτές έγκαιρα. 

Προσέξτε τώρα: Οι περισσότεροι προμηθευτές είδαν ότι οι μάσκες που τους παρήγγειλαν είναι μεγέθους μαμούθ και ειδοποίησαν όλο τον κρατικό μηχανισμό για την κατασκευαστική αυτή τερατολογία. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ κρατικός λειτουργός δεν ανταποκρίθηκε. Η απάντηση ήταν: "Δεν ξέρω τι μου λέτε. Παρακαλώ να τηρήσετε τις γραπτές προδιαγραφές του διαγωνισμού".
Έτσι, φτάσαμε στο φιάσκο για το οποίο ΚΑΝΕΙΣ δεν θα λογοδοτήσει. Το ντροπιαστικό αυτό κράτος, δεν έχει ευθύνη δείτε: όλα τα χαρτιά είναι εντάξει. Και ποιος έχει την ευθύνη; "Να παραιτηθούν δυο υπουργοί" ζητά η αντιπολίτευση, λες και όλα θα αλλάξουν σε αυτή τη χώρα ως δια μαγείας αν στη θέση τους βάλουμε άλλους με το κράτος ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.

Δείτε τώρα το πραγματικό πρόβλημα που το περιγράφω με τη λέξη ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ. Αντί να επισημανθεί ότι εν έτη 2020 δεν μπορεί η χώρα να προχωρά προς το μέλλον με το κράτος της μπούρδας και του χαρτοβασιλέιου, απλώς βρίσκουν μια ακόμη ευκαιρία να κάνουν υποτίθεται αντιπολίτευση. Έχουμε πολιτικούς που δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος των αναγκών της χώρας. Σε όλα τα κόμματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia