Το μοναδικό ψεύτικο λουλούδι που φέρνει τύχη σύμφωνα με το Φενγκ Σούι

Τρίτη, 05 Δεκέμβριος 2023 18:26 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το μοναδικό ψεύτικο λουλούδι που φέρνει τύχη σύμφωνα με το Φενγκ Σούι

Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, τα ψεύτικα φυτά είναι «απαγορευμένα» γιατί απομακρύνουν τη θετική ενέργεια Qi (Τσι). Το γεγονός ότι μαζεύουν εύκολα σκόνη, αλλά και το ότι ουσιαστικά δεν έχουν ζωή, προκαλούν στασιμότητα στην ενέργεια. Αυτό σίγουρα δεν είναι καλό Φενγκ Σούι. Το ίδιο ισχύει και για τα λουλούδια.

Τα κατασκευασμένα λουλούδια από συνθετικά υλικά, λοιπόν, είναι κακό Φενγκ Σούι με μια μόνο εξαίρεση: Τα μεταξωτά λουλούδια.

Φενγκ Σούι: Τα μεταξωτά λουλούδια δεν επηρεάζουν τη θετική ενέργεια αν ακολουθήσεις τα παρακάτω tips
Τα λoυλούδια που έχουν κατασκευαστεί από μετάξι είναι με το μέρος της θετικής ενέργειας. Ακολουθούν μερικά χρήσιμα tips.

- Ποιότητα: Επίλεξε λουλούδια από μετάξι υψηλής ποιότητας που μοιάζουν πολύ με αληθινά.

- Καθαριότητα: Διατήρησε τα λουλούδια από μετάξι καθαρά, ξεσκονίζοντάς τα τακτικά για να αποτρέψεις τη δημιουργία και τη συσσώρευση στάσιμης ενέργειας.

- Τοποθεσία Νο1: Τοποθέτησέ τα σε στρατηγικά σημεία μέσα στο σπίτι για να ενισχύσεις τη ροή της θετικής ενέργειας και να δώσεις έμφαση σε συγκεκριμένες πτυχές της ζωής σου, συμβουλευόμενη τον χάρτη Bagua.

- Τοποθεσία Νο2: Τοποθέτησε τα ψεύτικα, μεταξωτά λουλούδια δίπλα σε γλάστρες, βάζα και κασπώ με ζωντανά φυτά για να διατηρήσεις τη σύνδεση με τη φυσική ενέργεια της Γης.

Facts: Μερικοί Φενγκ Σούι experts πιστεύουν ότι τα τεχνητά φυτά και λουλούδια έχουν ουδέτερη ενέργεια που δεν επηρεάζει ούτε θετικά ούτε αρνητικά την συνολική ενέργεια του σπιτιού. Θεωρούν, επίσης, οτι δεν παίζουν σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση της ισορροπίας και την αύξηση της ροής της θετικής ενέργειας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti