Εγκρίσεις για γέφυρα Σκάλας και Διοικητήριο Λακωνίας

Από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Πέμπτη, 10 Νοέμβριος 2022 11:33 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εγκρίσεις για γέφυρα Σκάλας και Διοικητήριο Λακωνίας

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε την Τρίτη 8 Νοεμβρίου.

Μεταξύ άλλων ενέκρινε το πρώτο πρακτικό της δημοπρασίας για το -προϋπολογισμού 4.465.000 ευρώ- έργο κατασκευής της νέας γέφυρας του ποταμού Ευρώτα στη Σκάλα, που θα κατασκευαστεί δίπλα στην υπάρχουσα μεταλλική, στο πλαίσιο της ανοικτής διαδικασίας μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ).

Στη συνεδρίαση της ακόμα, η Οικονομική Επιτροπή προέβη στην έγκριση του πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών συμμετοχής και τεχνικών προσφορών στο πλαίσιο της διενέργειας ηλεκτρονικού -άνω των ορίων- διαγωνισμού μέσω ΕΣΗΔΗΣ, για την ανάδειξη αναδόχου προμήθειας και εγκατάστασης υποδομών ενεργειακής αναβάθμισης του Διοικητηρίου Λακωνίας στη Σπάρτη, προϋπολογισμού 235.000 ευρώ (ή 291.400 ευρώ με ΦΠΑ 24%). Η παρέμβαση οργανώνεται στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου GreenBuilding «Minimising Energy Consumption for Green Buildings respecting present uses and public needs» (2019 – 2021), ENI CBC Mediterranean Sea Basin Programme (ENI CBC Med Programme) 2014 – 2020.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti