Η Μαρίνα Σάττι και οι Chores σε Μυστρά και Γύθειο

26 και 27 Ιουλίου

Πέμπτη, 18 Ιούνιος 2020 17:15 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η Μαρίνα Σάττι και οι Chores σε Μυστρά και Γύθειο

Με μια ευρεία γκάμα εκδηλώσεων σε αρχαιολογικούς χώρους σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια συμμετέχει η Εθνική Λυρική Σκηνή στην πρωτοβουλία του Υπουργείου Πολιτισμού «Όλη η Ελλάδα Ένας Πολιτισμός».

 Όπως ήδη σας ενημέρωσε ο «ΛΤ», ο Λάκωνας ερμηνευτής Ζαχαρίας Καρούνης θα πραγματοποιήσει συναυλία-αφιέρωμα στην καστροπολιτεία της Μονεμβασίας προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη με την ευγενική υποστήριξη της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Στο πλαίσιο της ίδιας δράσης οι φιλόμουσοι Λάκωνες, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την χαρισματική Μαρίνα Σάττι και το γυναικείο φωνητικό σύνολο «chores» σε δυο μοναδικές συναυλίες στο νομό μας.

Στις 27 Ιουλίου στην Πλατεία Πύργου Τζανετάκη στο Γύθειο και στις 28 Ιουλίου στην Πλατεία της κάτω πύλης του κάστρου του Μυστρά, θα παρουσιαστεί ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει τα οκτώ δωδεκανησιακά τραγούδια του Γιάννη Κωνσταντινίδη, οκτώ παραδοσιακά ελληνικά τραγούδια του Lajos Bardos από τον κύκλο Hellasz, καθώς και κομμάτια άλλων χωρών, από αφρικάνικα γκόσπελ μέχρι τραγούδια των Βαλκανίων.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα