Ο «Ταΰγετος» σε μελωδικά μονοπάτια του Π. Μπούσαλη (VIDEO)

Τετάρτη, 04 Ιανουάριος 2023 12:56 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο «Ταΰγετος» σε μελωδικά μονοπάτια του Π. Μπούσαλη (VIDEO)

Με την έναρξη του 2023 κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Λάκωνα τραγουδοποιού, Πάνου Μπούσαλη, με τίτλο «Ταΰγετος». Σε ένα κομμάτι-ύμνο για τον επιβλητικό ορεινό όγκο, που αποτελεί το φυσικό σύνορο μεταξύ Λακωνίας και Μεσσηνίας, το βίντεο κλιπ του τραγουδιού συνθέτουν πέτρινα γεφύρια, μονοπάτια, φαράγγια, ποτάμια και όμορφες διαδρομές του «αρσενικού βουνού».

Τους στίχους και τη μουσική υπογράφει ο Πάνος Μπούσαλης, τη σκηνοθεσία ο Τάκης Κούρος, ενώ η παραγωγή έγινε από το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης.

«Σήμερα, που περνάμε το κατώφλι μιας νέας χρονιάς, ας επιβεβαιώσουμε ξανά ότι η μεγαλύτερη ευχή πρέπει να είναι η αγάπη και κυρίως η αγάπη προς τον τόπο και τους ανθρώπους μας», σημειώνουν η πρόεδρος και το ΔΣ του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης. Εύχονται παράλληλα «η νέα χρονιά, που μόλις ανέτειλε, να φέρει σε όλες και όλους χαμόγελο, υγεία, αγάπη και ανθρωπιά, γεμάτη με όμορφες μελωδίες».

Δείτε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε 
μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti