Στον πάτο η πολιτική διαχείριση της χώρας

Πέμπτη, 05 Δεκέμβριος 2019 21:31 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Η ελληνική κυβέρνηση είναι πανικόβλητη και εντελώς απροετοίμαστη να αντιμετωπίσει την Τουρκία. Κινείται με επικοινωνιακούς και όχι εθνικούς όρους. Εδώ και πέντε μήνες είναι αδρανής. Επιπλέον η πολιτική κατευνασμού που ακολουθεί είναι αδιέξοδη. Όλα αυτά και άλλα χειρότερα είπε ο κ. Τσίπρας από την Θράκη σχολιάζοντας σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό τα ελληνοτουρκικά.

Αφού επισημάνουμε ότι ως πρωθυπουργός δεν έκανε τίποτε περισσότερο ή λιγότερο από αυτά που δήθεν πρέπει να κάνει ο νυν πρωθυπουργός, να του πούμε ότι ξέχασε να στείλει και λουλούδια στον Ερντογάν που έχει φέρει σε αδιέξοδο τον πολιτικό του αντίπαλο. Ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου δεν λένε;

Δεν γνωρίζω να υπάρχει άλλη χώρα όπου η όποια αντιπολίτευση λοιδορεί και επιτίθεται μετά μανίας στην όποια κυβέρνηση σε μεγάλα εθνικά θέματα. Που να την παρουσιάζει στον διεθνή χώρο, σαν ανίκανη, αδύναμη και ανεπαρκή. Και να περιγράφει σαν νικητή την ξένη δύναμη που επιβουλεύεται τη χώρα.

Η πολιτική διαχείριση των μεγάλων θεμάτων της χώρας έχει πιάσει πάτο. Από την στρεβλή οικονομία, μέχρι το άρρωστο κράτος και από την αμάθεια που προσφέρει το ελληνικό σχολείο μέχρι τα μεγάλα εθνικά θέματα οι πολίτικοι κάνουν "παιχνίδι" για τα αυτιά των ψηφοφόρων αδιαφορώντας για τις συνέπειες αυτής της κατάπτυστης πρακτικής που μέσα από την στασιμότητα, φρενάρει τα πάντα στην Ελλάδα.

Τώρα οι Τούρκοι μπορούν να θριαμβολογούν. Η πολιτική του σαματά και των τραμπουκισμών, πιάνει με τους Έλληνες, που είναι ανήμποροι να αντιδράσουν. Το λέει και η ελληνική αξιωματική αντιπολίτευση. Μπορούν να την συνεχίσουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland