Ας τους το πει κάποιος: ΞΕΡΟΥΜΕ

Τρίτη, 07 Ιούλιος 2020 19:56 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Το πολιτικό σύστημα μοιάζει τόσο ξεπερασμένο στα μάτια των απλών πολιτών. Είμαστε στο 2020, στην εποχή της απόλυτης πληροφόρησης και αυτοί νομίζουν ότι μπορούν να κατευθύνουν τις απόψεις μας με δηλωσούλες βγαλμένες από τη δεκαετία του 50. Είναι βαθιά νυχτωμένοι οι άνθρωποι. Πραγματικά τι νομίζουν;

-ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ, ότι ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδεις ήταν μια αισχρή ανυπόληπτη διαδικασία; Αντί να είναι ανοιχτός μπροστά σε όλη την κοινωνία και την όποια άδεια να την παίρνει όποιος δίνει τα περισσότερα, τους απέκλεισαν σε μπουντρούμια χωρίς καμία επικοινωνία με τον έξω κόσμο για να μην ξέρει λέει ο ένας τι προσφέρει ο άλλος (αλλά να ξέρουν οι διοργανωτές...).

-ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ότι ο κ. Καλογρίτσας ήταν δική τους επιλογή;Του βρήκαν χρήματα, του έδιναν δάνεια από την από την Συριζαϊκή Τραπεζα Αττικής, (αντίστοιχη της Πασοκικής Αγροτικής), έσπασαν την Πατρών - Πύργου μόλις 75 χιλιομέτρων σε... εννέα εργολαβίες για να τις πάρει αυτός (τις πήρε αλλά τις παράτησε γιατί δεν είχε χρήματα).

-ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ότι χρηματοδοτούσαν το Νεοαυριανισμό, ότι τον ανέστησαν και τον επανέφεραν να αναδεύει τον πάτο του οχετού της παραπληροφόρησης και της ψευδολογίας; (Να δημοσιοποιηθούν όλα τα χρήματα που έχουν πάρει αυτά τα ρυπαρά ΜΜΕ επί των ημερών τους).

-ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ότι έστησαν τις 10 διώξεις κατά πολιτικών χωρίς κανένα στοιχείο (αφήνοντας το πραγματικό σκάνδαλο Novartis να παραγραφεί;).

ΞΕΡΟΥΜΕ πολύ περισσότερα από ότι νομίζουν οι θλιβεροί πολιτικοί των τηλεπαραθύρων. Ξέρουμε ότι τα σύνορα ήσαν σουρωτήρι ενώ απεδείχθη ότι μπορούσαν να φυλαχθούν. Ξέρουμε ότι δεν είχαν ποτέ σχέδιο για τίποτε. Ότι δίχαζαν τους Έλληνες αντί να τους ενώνουν. Τα ξέρουμε όλα ή έστω όσα πρέπει.

Τι νομίζουν αυτοί οι άνθρωποι που με την ιδιότητα του πολιτικού αυτοδιασύρονται στα τηλεπαράθυρα; Ότι είμαστε ένας λαός ηλιθίων που μπορούν να τον κατευθύνουν με τα ευτελή και προσβλητικά δήθεν επιχειρήματα τους;

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia