Ανανέωσε την χειμερινή σου συλλογή με τα top γυναικεία αρβυλάκια!

Τετάρτη, 24 Νοέμβριος 2021 16:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ανανέωσε την χειμερινή σου συλλογή με τα top γυναικεία αρβυλάκια!

Διανύουμε πλέον και επίσημα την νέα σεζόν, και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο που ντυνόμαστε και να μεταβούμε στα αγαπημένα μας φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα outfits.

Ένα item στο οποίο αξίζει να δώσουμε την προσοχή μας είναι τα πολυπόθητα πλέον γυναικεία αρβυλάκια. Πέρα από το ότι είναι η απόλυτη τάση της εποχής, βοηθούν και πρακτικά στο να προστατευτούμε από το κρύο, που βρίσκεται ‘προ των πυλών’! Αν κι εσύ αγαπάς τις εναλλαγές στο ντύσιμό σου, από urban και εναλλακτικό, μέχρι και επίσημο, εδώ τα βρεις αυτό που ακριβώς ψάχνεις στα υποδήματά σου.
 

1

Biker Boots για σένα που σου αρέσει να τολμάς!
Τα biker boots έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και αποτελούν μια λύση άνεσης για πολλές ώρες της ημέρας. Συνδύασέ τα με ξεχωριστά outfits , όπως παντελόνες αλλά και φορέματα, με στυλ που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Ανακάλυψε μια μεγάλη συλλογή σε δερμάτινα γυναικεία αρβυλάκια αλλά και λουστρίνι και επίλεξε αυτά που θα καλύψουν τις πρακτικές αλλά και fashion ανάγκες σου.
 

2

Αρβύλες για rock εμφανίσεις!
Οι κλασικές αρβύλες αποτελούν must have item και για τον φετινό χειμώνα. Έρχονται σε πολλά σχέδια, υλικά αλλά και χρώματα και είναι συχνά η πρώτη επιλογή των γυναικών για την άνεση αλλά και το απαράμιλλο στυλ που προσφέρουν. Μπορείς να βρεις αρβύλες με κορδόνια αλλά και με φερμουάρ για ευκολία στη χρήση, ενώ σίγουρα θα ξεχωρίσεις τα μοναδικά σχέδια με αγκράφες αλλά και εντυπωσιακά λουράκια.
 

3

 

Κομψά μποτάκια με τακούνι για glamorous εμφανίσεις!
Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την πιο επίσημη εκδοχή σε μποτάκι, που θα συνοδεύσει κάθε χειμερινή σου έξοδο για τα after work drinks. Γνώρισε μια εξαιρετική σειρά επιλογών με mid τακούνι αλλά και πιο ψηλά και συνδύασέ τα με το αγαπημένο φόρεμα ή τη φούστα σου.
 

4

Ανακάλυψε όλα τα φθινοπωρινά & χειμωνιάτικα trends στα γυναικεία μποτάκια με μια επίσκεψη στο ανανεωμένο e-shop της Arte Piedi! Εδώ θα βρεις μια μοναδική ποικιλία σε προτάσεις, για όλα τα γούστα και τις ανάγκες, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti