Δεν κατόρθωσε να κατακτήσει τον στόχο του νταμπλ ο Πανγυθεατικός ΓΣ, καθώς στον τελικό του Κυπέλλου Λακωνίας ηττήθηκε από τον ΠΑΣ Σπάρτης με 2-1. Παρ’ όλα αυτά, τα στελέχη της ομάδας αφήνουν πίσω τον αγώνα και στρέφουν το βλέμμα στα επερχόμενα μπαράζ που θα κρίνουν την άνοδο στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία.
Σε ανακοίνωσή τους οι πρωταθλητές Λακωνίας αναφέρουν: «Συμβόλαιο με τους τίτλους δεν έχει κανένας σύλλογος στον πλανήτη, έτσι και ο Πανγυθεατικός μας. Σ’ ένα ματς που έκρινε τίτλο, η ομάδα μας έκανε τη χειρότερη εμφάνιση της χρονιάς και η τύχη δεν της έδειξε επιείκεια, καθώς παρά την κάκιστη εικόνα το αποτέλεσμα την αδικεί κατάφωρα».
Ο σύλλογος απευθύνει «πολλά μπράβο στον ΠΑΣ Σπάρτης για την κατάκτηση του φετινού Κυπέλλου Λακωνίας. Είναι ένας σύλλογος που αξίζει επιτυχίες, καθώς βασίζεται στο πιο ιερό κομμάτι ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου, τις ακαδημίες του!»
Επιπλέον, τονίζει ο Πανγυθεατικός: «Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, χάσαμε το Κύπελλο, αλλά έχουμε έναν ακόμα μεγάλο στόχο. Την επιστροφή στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία». Στο πλαίσιο αυτό, ο σύλλογος της Μάνης υπενθυμίζει και προσκαλεί: «Την προσεχή Κυριακή (28/4) ξεκινούν τα μπαράζ ανόδου. Ο Πανγυθεατικός μας υποδέχεται τον πρωταθλητή Μεσσηνίας, Μιλτιάδη. Όλοι δίπλα στην ομάδα μας για το μεγάλο αυτό ματς! Οι αθλητές μας χρειάζονται τη στήριξη όλων μας!»




