Επιστρέφει και στην Πελοπόννησο τo «W Rising Stars»

Για την αγωνιστική περίοδο 2024-25

Δευτέρα, 17 Ιούνιος 2024 10:41 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιστρέφει και στην Πελοπόννησο  τo «W Rising Stars»

Το «W Rising Stars» U18 ετοιμάζεται να επανέλθει για δεύτερη χρονιά, αναβαθμισμένο και με βασικό στόχο να δώσει ξανά χώρο, χρόνο και ακόμα περισσότερες εμπειρίες και ευκαιρίες εξέλιξης σε κάθε αθλήτρια και ομάδα.

Η αγωνιστική σεζόν τού τουρνουά θα ξεκινήσει με τη διεξαγωγή της προκριματικής φάσης, όπου δικαίωμα συμμετοχής έχουν ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα.

Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή θα αγωνιστούν μεταξύ τους -κατά το δυνατόν με γεωγραφικά κριτήρια- σε νοκ-άουτ αγώνες, με τρόπο τέτοιο ώστε να προκύψουν οι 9 που θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην κανονική περίοδο.

Στην κανονική περίοδο θα συμμετέχουν συνολικά 12 ομάδες, ενώ θα αγωνιστούν επίσης οι 2 πρώτες ομάδες του Ranking Νεανίδων καθώς και μία 1 επίλεκτων αθλητριών U16 της ΕΟΚ.

Από τις 11 αγωνιστικές της κανονικής περιόδου που θα διεξαχθούν σε 4 γύρους, θα προκύψουν οι τέσσερις κορυφαίες ομάδες που θα διεκδικήσουν στο φάιναλ φορ τον τίτλο του πρωταθλητή της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής (4-23/6/2024), σε συνεργασία με τις ενώσεις και τα συμμετέχοντα σωματεία, θα κοινοποιηθεί το πρόγραμμα της προκριματικής φάσης και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν οι ομάδες που προκρίνονται, οι ημερομηνίες και οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν τους 4 γύρους της κανονικής περιόδου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν την προκήρυξη της δράσης και τη φόρμα συμμετοχής στην ιστοσελίδα της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου (ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ) στο www.ekaskenop.gr.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti