Επανήλθε στην ανοιχτή θάλασσα με «Izabella» ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας

Η συμμετοχή σε ιστιοπλοϊκό τριήμερο στη Μεσσηνία (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, 10 Ιούλιος 2024 14:06 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επανήλθε στην ανοιχτή θάλασσα με «Izabella» ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας

Στο 25ο Ιστιοπλοϊκό τριήμερο Ανοιχτής Θάλασσας 2024 εις μνήμη «Γεωργίου Ανδρ.  Καρέλια», που διοργάνωσε ο ΝΑΣΚ Αίολος, συμμετείχε ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας (ΝΟΛ) με το σκάφος «Izabella».

Το πλήρωμα αποτελούνταν από τον κυβερνήτη Θανάση Πολυμενάκο, τον συγκυβερνήτη Αντώνη Δημακάκο και το δυναμικό πλήρωμα Κωνσταντίνο Γούλα, Δημήτρη Δημακάκο και Μιχάλη Πολυμενάκο.

Η διαδρομή που ακολούθησε το σκάφος ήταν:
Σάββατο 22/6 - πρώτη ιστιοδρομία: Καλαμάτα – Κορώνη - 15 ν.μ.
Κυριακή 23/6 - δεύτερη ιστιοδρομία: Κορώνη – Φοινικούντα - 15 ν.μ.
Δευτέρα 24/6 - τρίτη ιστιοδρομία: Φοινικούντα – Καλαμάτα 30 - ν.μ.

Στην πρώτη ιστιοδρομία το σκάφος του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας κατέκτησε την 3η θέση. Στη δεύτερη και τρίτη διαδρομή, το λακωνικό σωματείο δεν κατόρθωσε να σημειώσει καλές επιδόσεις, λόγω της άπνοιας που επικράτησε. Στη γενική κατάταξη το σκάφος του ΝΟΛ κατέλαβε την 7η θέση.

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι γι’ αυτή την πρώτη συμμετοχή του ομίλου μας, μετά από αρκετά χρόνια, σε αγώνα ανοιχτής θάλασσας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κυβερνήτη και το πλήρωμά του για την εμφάνιση τους», αναφέρουν από τον Ναυτικό Όμιλο Λακωνίας και προσθέτουν:

«Αφιερώνουμε το κύπελλο της 3ης θέσης στον Δήμο Ανατολικής Μάνης, όπου χάρη σε αυτόν ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας έχει το σκάφος Izabella και μπορεί να οργανώνει σχολές ανοιχτής θάλασσας, καθώς και να συμμετέχει σε αγώνες».

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti