Το Ionian TV δίνει χώρο και χρόνο στη Λακωνία

Μια σύμπραξη που προβάλει την καλύτερη εικόνα της Λακωνίας

Παρασκευή, 11 Μάρτιος 2016 14:57 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το Ionian TV δίνει χώρο και χρόνο στη Λακωνία

Στο δίκτυο δημοσιογραφικής κάλυψης του Ionian Tv εντάσσεται ο νομός Λακωνίας, με εικόνα και ήχο που θα φέρουν την υπογραφή του γνωστού φωτογράφου και οπεράτερ, Τάκη Κούρου.

Ο ίδιος αναφέρει σχετικά με την επικείμενη συνεργασία του με το κανάλι της Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας και Ιονίου:

«Η δύναμη της εικόνας έχει τον δικό της σημαντικό ρόλο στη ζωή μας πλέον, και έτσι σε μια κοινωνία της πληροφορίας όπου υπάρχει καταιγισμός απόψεων, ιδεών, ειδήσεων, η σωστή και ουσιαστική απεικόνιση μια πραγματικότητας μέσω της εικόνας είναι χρέος μας αλλά και καθήκον συνάμα!

Μετά από 20 χρόνια στο χώρο της εικόνας θεωρώ ότι για άλλη μια φορά οι κόποι μου ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Η τηλεόραση του IONIAN tv το μεγαλύτερο περιφερειακό κανάλι με το καλύτερο περιφερειακό πρόγραμμα δίνει χώρο και χρόνο με εικόνα και ήχο στη Λακωνία. Ευχαριστώ τον Σπύρο Καμπιώτη και τους συνεργάτες του που με επέλεξαν και με εμπιστεύθηκαν για επίσημο συνεργάτη του ΙΟΝΙΑΝ στη Λακωνία.

Η Λακωνία θα έχει την εικόνα που της αξίζει στον τηλεοπτικό σταθμό του "IONIAN" προβάλλοντας τη πλέον στους νομούς Αχαΐας, Ηλείας, Αργολίδας, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Αρκαδίας, Κορινθίας, καθώς και στα νότια παράλια της Στερεάς Ελλάδας των νομών Φωκίδας, Αιτωλοακαρνανίας, στο Ιόνιο στους νομούς της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς, ενώ από τους πομπούς της Αργολίδας το σήμα φθάνει στον Πειραιά και σε μεγάλη πληθυσμιακή περιοχή των Αθηνών.

Το επαγγελματικό προσωπικό, ο υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμός και η τεχνογνωσία που διαθέτει το "IONIAN" καθιστά μια νέα πρόκληση για τη Λακωνία!

Πάντα επιρρεπείς στις προκλήσεις των καιρών... οι συνεργάτες μου και εγώ προσωπικά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο!

Η τέχνη της εικόνας έχει ιδιαίτερη αξία όταν προβάλει χωρίς να προσβάλει!»

Τάκης Κούρος Οπερατέρ - Φωτογράφος
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος