
«Σήμερα το πρωί όπως και κάθε πρωί περνάμε την οδό ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ για να βγούμε στον ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ και να έρθουμε στη δουλειά μας, όμως τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα διότι τα ΒΑΤΑ από το χωράφι που βρίσκεται δίπλα έχουν σχεδόν κρύψει τον μισό δρόμο με αποτέλεσμα όταν βρεθούν δύο ΙΧ αντικριστά το ένα να κάνει στην άκρη, ουσιαστικά μέσα στο χωράφι για δημιουργηθεί χώρος έτσι ώστε να μην γίνει κάποιο ατύχημα. Από μεριάς μας είχε γίνει μια κίνηση παλιότερα με χρέωση δική μας φυσικά, έτσι ώστε να έρθει ένας άνθρωπος και να μεριμνήσει για το θέμα για να κοπούν τα υποφαινόμενα και να γίνει ο δρόμος βατός και όχι Δύσβατος όπως δυστυχώς είναι σήμερα.
Ο δρόμος είναι πολυσύχναστος και η κίνηση όσο περνούν οι μέρες γίνεται όλο και περισσότερη με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να μην αποφύγουμε το μοιραίο.
Παρακαλούμε λοιπόν τον αρμόδιο φορέα να λάβει τα μέτρα του και να δώσει την δέουσα σημασία στο γεγονός διότι θα ήταν θεμιτό όπου και όπως μπορούμε να προλάβουμε καταστάσεις πριν αντιμετωπίσουμε χειρότερα γεγονότα.
Με εκτίμηση
Αφοι Βεκράκου»
Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών