Δύο νέα παιδιά νεκρά

Τρίτη, 23 Ιούλιος 2019 23:02 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δύο νέα παιδιά νεκρά

Μια θλιβερή επέτειο για τους ομογενείς που κατοικούν στο Τορόντο του Καναδά, επαναφέρει στη μνήμη ο λακωνικής καταγωγής κ. Παναγιώτης Γαλιάτσος, ο οποίος μνημόνευσε τα δύο θύματα της επίθεσης που διαπράχθηκε στις 22 Ιουλίου 2018, στην ελληνική παροικία.

Ο κ. Γαλιάτσος έγραψε στο μήνυμα του προς τον «ΛΤ»:

«Σαν σήμερα, 22 Ιουλίου 2018, δύο νέα παιδιά νεκρά.
Ένα 10χρονο κορίτσι και μια 18χρονη -εκτός του δράστη- στην επίθεση στο Τορόντο έχασαν την ζωή τους και 13 άνθρωποι τραυματίστηκαν στους δρόμους της κεντρικής αγοράς της ελληνικής παροικίας του Τορόντο, όταν ο 29χρονος Φαϊζάλ Χουσεΐν άνοιξε πυρ για άγνωστους λόγους ακόμη και σήμερα.

O δράστης, πακιστανικής καταγωγής, άρχισε να πυροβολεί κατά βούληση κοντά στην κεντρική πλατεία της ελληνικής παροικιακής αγοράς και μετά προς θαμώνες που βρίσκονταν εντός καταστημάτων. Το ιστορικό του ήταν σχετικά βαρύ από ψυχιατρικής απόψεως. Οι γονείς του δήλωσαν στην αστυνομία πως ήταν ψυχωτικός και καταθλιπτικός, ενώ όπως δήλωσε δάσκαλος του στο σχολείο «ήταν πολύ πειραγμένος» αφού εν ώρα μαθήματος άρχισε να χαράσει το πρόσωπο του με την λεπίδα της ξύστρας μολυβιών. Τότε, ο δάσκαλός του θυμάται, πως ζήτησε να μεταφερθεί σε ψυχιατρική μονάδα. Αυτά είναι δύο στοιχεία από αυτά που δημοσιοποιήθηκαν για τον χαρακτήρα του.
Ο δράστης βρέθηκε νεκρός αφού μάλλον αυτοπυροβολήθηκε σε ένα σοκάκι της Ντανφορθ.»

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti

Η δική σας είδηση