Τips για να πετύχεις έντονο βλέμμα αν έχεις μικρά μάτια

Τρίτη, 13 Δεκέμβριος 2022 18:51 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τips για να πετύχεις έντονο βλέμμα αν έχεις μικρά μάτια

Μία λάθος σκιά, ένα μολύβι που τελικά δεν έδωσε την απαραίτητη ένταση στο μάτι είναι κάποιες από τις δυσκολίες που πιθανόν έχεις αντιμετωπίσει αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών με μικρά μάτια.
Το έντονο και βαθύ βλέμμα δεν αποτελεί προνόμιο των μεγάλων ματιών. Αντιθέτως, με το κατάλληλο μακιγιάζ, τα σωστά καλλυντικά και μερικά εύκολα tips μπορείς να πετύχεις ένα σαγηνευτικό βλέμμα.

Όλη η ένταση στα φρύδια
Το ότι έχεις μικρά μάτια δεν χρειάζεται να αποτελεί κανένα πρόβλημα. Μην ξεχνάς πως σημαντικό ρόλο στο συνολικό αποτέλεσμα έχουν τα φρύδια. Τα σωστά φρύδια μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Δημιούργησε ένα natural look διατηρώντας τα φρύδια σου αρκετά παχιά και καλοσχηματισμένα. Τα προϊόντα φρυδιών είναι το εργαλείο που θα σε βοηθήσει σε αυτή την περίπτωση.

Δώσε όγκο στις βλεφαρίδες
Μην ξεχνάς σε καμία περίπτωση τη μάσκαρα. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο μπορεί να κάνει τα μάτια σου να δείχνουν αρκετά μεγαλύτερα. Δύο με τρεις στρώσεις στην εξωτερική γωνία του ματιού αρκεί για να το επιτύχεις.

Χρησιμοποίησε ανοιχτόχρωμες σκιές
Οι neutral και οι σκιές σε ανοιχτές αποχρώσεις θα γίνουν οι καλύτεροί σου σύμμαχοι γιατί προσφέρουν ένα φυσικό αποτέλεσμα. Σε αντίθεση με τις σκουρόχρωμες αποχρώσεις θα φωτίσουν τα μάτια σου κάνοντάς τα να φαίνονται μεγαλύτερα. Η χρήση ωστόσο μιας σκουρόχρωμης σκιάς δεν είναι απαγορευτική, αρκεί να εφαρμοστεί σωστά. Περιόρισέ τη στην εξωτερική γωνία του ματιού τραβώντας τη προς τα έξω.

Φώτισε την εσωτερική γωνία του ματιού
Για ένα ξεκούραστο βλέμμα και μεγαλύτερα μάτια το highlighter είναι αυτό που θέλεις. Χρησιμοποίησέ το ακριβώς στο κέντρο των βλεφάρων σου ή στην εσωτερική γωνία του ματιού για ένα πιο φωτεινό και φρέσκο αποτέλεσμα. Η διαδικασία είναι εύκολη. Ταμποναριστά με το δάχτυλό σου στην εσωτερική γωνία του ματιού και μην ξεχνάς να το χρησιμοποιείς και κάτω από το τόξο των φρυδιών.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti

Η δική σας είδηση