5 πράγματα που θέλουν οι άντρες από τη σχέση τους

Τετάρτη, 14 Δεκέμβριος 2022 16:24 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
5 πράγματα που θέλουν οι άντρες από τη σχέση τους

Οι άντρες δεν είναι περίπλοκοι, όσον αφορά στα θέλω τους σε μία σχέση, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που θέλουν οι άντρες από τη σχέση τους και ας μην το λένε! Επικρατεί, γενικά, ο μύθος ότι οι γυναίκες είναι αυτές που έχουν περισσότερες απαιτήσεις σε μία σχέση και ψάχνουν τον τέλειο άντρα. Ωστόσο, αυτό δεν είναι πάντα αλήθεια. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που θέλουν οι άντρες να δουν από την κοπέλα τους, για να νιώσουν ότι περνάνε καλά και η σχέση τους έχει μέλλον. Μερικά είναι απλές καθημερινές συνήθειες που μπορείς να εφαρμόσεις από σήμερα κιόλας, αν δεν τα κάνεις ήδη.

Τι θέλουν οι άντρες από τη σχέση τους, αλλά δεν το λένε;

1. Δείξε ενδιαφέρον

Πολλές φορές είναι βαρετό να ακούς για τη δουλειά τους, τα παιχνίδια στον υπολογιστή, ή την αγαπημένη τους ομάδα. Αλλά τι να κάνουμε που αυτά είναι τα ενδιαφέροντά τους; Προσπάθησε να δείχνεις ενδιαφέρον όταν ξεκινάνε μια σχετική συζήτηση και μην τους αποθαρρύνεις διακόπτοντάς τους ή αλλάζοντας θέμα. Όπως αρέσει σ’ εσένα να μοιράζεσαι όσα σε κάνουν χαρούμενη και σε γεμίζουν, το ίδιο ισχύει και για τον σύντροφό σου. Και αν θες να το πας ένα βήμα παρακάτω, πρότεινε να κάνετε κάτι από αυτά μαζί, για παράδειγμα να πάτε μαζί γήπεδο!

2. Να μη ρουτινιάζετε

Όταν είσαι σε σχέση, είναι πολύ εύκολο να σε παρασύρει η καθημερινότητα και να κάνετε συνέχεια τα ίδια πράγματα. Δε λέω, netflix, καναπές και χουχούλιασμα είναι πολύ ωραία, ειδικά τους κρύους μήνες. Μήπως ,όμως, να πάρεις κάποια πρωτοβουλία ώστε να αλλάξετε τη ρουτίνα σας; Οι άντρες αγαπούν τις εκπλήξεις, αλλά συνήθως είναι αυτοί που τις κάνουν. Άλλαξε τους ρόλους! Οργάνωσε κάτι μόνη σου και πέρασε μια βραδιά με το αγόρι σου που δε θα την περιμένει.

3. Ειλικρίνεια

Ποιος θα ήθελε να πρέπει να μαντεύει κάθε σκέψη του άλλου για να καταλάβει, αν κάτι τον ενοχλεί; Κανένας! Σίγουρα πολλές φορές δεν είναι εύκολο να επικοινωνήσεις τα συναισθήματα σου ή τα θέλω σου. Παρ’ όλα αυτά, πίστεψέ με, η ειλικρίνεια είναι αυτό που θα εκτιμήσει ο σύντροφος σου. Με το να του λες τι πραγματικά νιώθεις όλα μπορούν να λυθούν πιο γρήγορα και εύκολα, χωρίς περιττούς καυγάδες. Η ειλικρίνεια είναι ένα από τα πράγματα που θέλουν οι άντρες σε μια σχέση για να αισθανθούν χαλαροί και ασφαλείς.

4. Προσωπικό χώρο και χρόνο

Ειδικά στην αρχή μιας σχέσης που ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος και από τις δύο πλευρές, τα ζευγάρια συνηθίζουν να περνάνε πολύ χρόνο μαζί. Σε γενικές γραμμές αυτό είναι καλό γιατί έτσι μαθαίνεις τον άλλον. Τι γίνεται, όμως, όταν περάσει λίγο ο καιρός; Όπως σου αρέσει και εσένα να περνάς χρόνο με τις φίλες σου ή με τον εαυτό σου και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, έτσι αρέσει και στο αγόρι σου. Μερικές φορές, όμως, ίσως διστάζει να στο ζητήσει για να μην νιώσεις ότι σε απορρίπτει. Εξήγησε του ότι δε σε ενοχλεί και ότι το να έχετε προσωπικό χώρο και χρόνο δε σημαίνει ότι θέλετε λιγότερο ο ένας τον άλλον.

5. Δείξε ότι τον θέλεις

Ποιος δε θα ήθελε να αισθάνεται επιθυμητός κάθε μέρα; Βάζω στοίχημα ότι σου αρέσει όταν το αγόρι σου σού δείχνει πως σε θέλει, είτε είστε μόνοι σας είτε όχι. Γιατί να μην ισχύει το ίδιο και για αυτόν; Άλλωστε ,δεν κάνουν κομπλιμέντα μόνο οι άντρες! Πες του πόσο όμορφο τον βρίσκεις ή πόσο σου αρέσει όταν φοράει ένα συγκεκριμένο ρούχο. Ή, αν είσαι λίγο πιο τολμηρή, στείλε του ένα μήνυμα λέγοντάς του τι θα ήθελες να κάνετε μετά, ενώ είστε έξω με παρέα…

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti

Η δική σας είδηση