Συγκλονισμένη πληροφορείται η τοπική κοινωνία της Σπάρτης την είδηση της στυγερής δολοφονίας του Γεωργίου Αρφάνη, 60 περίπου ετών, τα ξημερώματα της Τετάρτης (3/1), έξω από γνωστό ελληνάδικο της Σπάρτης (θέμα).
Δράστες του εγκλήματος φέρονται να είναι δύο άνδρες από τη Γεωργία, μετά από συμπλοκή που προηγήθηκε στο κατάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες του "Λακωνικού Τύπου", ο Αρφάνης φέρεται να δέχτηκε πολλαπλά γρονθοκοπήματα, τα οποία αποδείχτηκαν μοιραία για τη ζωή του.
Από την επίθεση των δύο Γεωργιανών τραυματίστηκαν δύο ακόμα άτομα. Πρόκειται για τον αδελφό του θύματος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σπάρτης με τραύματα στο κεφάλι, καθώς και έναν ακόμα άνδρα, φίλο του νεκρού, που έχει υποστεί ελαφρύτερους τραυματισμούς.
Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών




