Μεγάλη χασισοφυτεία βρέθηκε σε δάσος στη Μαραθέα Γυθείου (ΦΩΤΟ)

Έρευνες για τον εντοπισμό των καλλιεργητών

Πέμπτη, 27 Ιούνιος 2019 12:13 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μεγάλη χασισοφυτεία βρέθηκε σε δάσος στη Μαραθέα Γυθείου (ΦΩΤΟ)

Φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, αποτελούμενη από 772 δενδρύλλια, εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης (26/6) σε δασική περιοχή στη Μαραθέα Γυθείου ΑΝ. Μάνης. Η αποκάλυψη της χασισοφυτείας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου έγινε στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση και εξερεύνηση στην παραπάνω περιοχή, κατά την οποία εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο, φυτεία κάνναβης, όπου καλλιεργούνταν συνολικά 772 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 50 εκατοστών περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια των δενδρυλλίων, καθώς και φορητή κάμερα ανίχνευσης κίνησης, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών της φυτείας.

Φωτο: ΕΛΑΣ

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα