Αρνητικά τα rapid test στο ΚΤΕΛ Λακωνίας

Τρίτη, 16 Φεβρουάριος 2021 10:50 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αρνητικά τα rapid test στο ΚΤΕΛ Λακωνίας

Έλεγχος για την ανίχνευση τυχόν κρουσμάτων του Covid-19 πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα με τη μέθοδο των rapid test από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο προσωπικό του ΚΤΕΛ Λακωνίας.Τα αποτελέσματα των ελέγχων ήταν όλα αρνητικά.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΚΤΕΛ Λακωνίας, αποφάσισαν λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κοινού στους χώρους του ΚΤΕΛ και για την ασφάλεια των εργαζομένων αλλά και των επιβατών, τα τεστ θα επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Υπενθυμίζεται στους επιβάτες αλλά και στους επισκέπτες του ΚΤΕΛ, να αποφεύγουν τον συνωστισμό κατά την παραμονή τους στους χώρους αναμονής και κατά την επιβίβαση και αποβίβασή τους από τα λεωφορεία.

Επιπλέον σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όλων των σταθμών ΚΤΕΛ είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia