Ε. Παπαγεωργίου: «Δεν υπάρχει έλλειψη εμβολίων στο Νοσοκομείο Σπάρτης»

Ανακοίνωση της διοικήτριας της νοσοκομειακής μονάδας

Τετάρτη, 17 Φεβρουάριος 2021 16:48 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ε. Παπαγεωργίου: «Δεν υπάρχει έλλειψη εμβολίων στο Νοσοκομείο Σπάρτης»

Σε δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι «το Νοσοκομείο Σπάρτης εμφανίζεται να μην έχει εμβόλια» και ότι «υπάρχει θέμα εφοδιασμού στην περιοχή» απάντησε η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας Εύη Παπαγεωργίου, διευκρινίζοντας πως δεν υφίσταται έλλειψη εμβολίων στις εμβολιαστικές γραμμές του νοσοκομείου.

Ειδικότερα στην ανακοίνωσή της η κ. Παπαγεωργίου αναφέρει:

«Με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι «το Νοσοκομείο Σπάρτης εμφανίζεται να μην έχει εμβόλια» και ότι «υπάρχει θέμα εφοδιασμού στην περιοχή» διευκρινίζουμε τα εξής:

Τις τελευταίες ώρες στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του εμβολιασμού παρατηρείται δυσκολία στην διαδικασία κλεισίματος των ραντεβού, λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας ημερομηνιών κι όχι λόγω έλλειψης των εμβολίων.
Η διαθεσιμότητα των ημερομηνιών δε συσχετίζεται με τη διάθεση των εμβολίων αλλά με τον αριθμό των πολιτών που επιθυμούν να εμβολιαστούν.

Δεδομένου του μεγάλου αριθμού των συμπολιτών μας που ήδη έχουν κλείσει ηλεκτρονικά ραντεβού για εμβολιασμό, σημειώνεται και ο αντίστοιχος περιορισμός των διαθέσιμων ημερομηνιών για επιπλέον ραντεβού.

Επίσης, ο αριθμός των εμβολιαστικών δόσεων που παραλαμβάνονται στις προγραμματισμένες αποστολές καλύπτει πάντα τον αριθμό των πολιτών που έχουν κλείσει ραντεβού.
Ως εκ τούτου, μέχρι σήμερα, ουδέποτε τέθηκε θέμα έλλειψης εμβολίων στην περιοχή μας.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι μέχρι την 16 Φεβρουαρίου 2021, έχουν ολοκληρωθεί 4.877 εμβολιασμοί στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, ενώ με την πρόσφατη εισαγωγή των Κέντρων Υγείας Σπάρτης, Αρεόπολης και Βλαχιώτη στα Εμβολιαστικά Κέντρα θα επιταχυνθούν σημαντικά οι εμβολιασμοί και τα αποτελέσματα στην περιοχή θα είναι ακόμη μεγαλύτερα».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia