Νεοκλής Κρητικός: «Τιμούμε τις γυναίκες κάθε μέρα»

Μήνυμα του βουλευτή για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

Δευτέρα, 08 Μάρτιος 2021 10:39 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νεοκλής Κρητικός: «Τιμούμε τις γυναίκες κάθε μέρα»

Με αφορμή́ την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου) ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός απέστειλε το παρακάτω μήνυμα:

«Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας τιμάται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, αλλά τη γυναίκα οφείλουμε να τη σεβόμαστε και να την τιμούμε κάθε ημέρα!
Η παρουσία και η προσφορά της στην κοινωνική ζωή, την οικονομία, τον πολιτισμό, την τέχνη, την επιστήμη, την οικογένεια, είναι ανεκτίμητη κι αναντικατάστατη.

Ο ρόλος της γυναίκας αποδείχτηκε ακόμα πιο απαιτητικός και σύνθετος σ' αυτές τις πρωτοφανείς συνθήκες της πανδημίας. Έμεινε στο σπίτι κι επωμίστηκε μεγάλο  επαγγελματικό, οικογενειακό αλλά και ψυχικό φορτίο. Κι όμως ανταποκρίθηκε με σθένος, ψυχική δύναμη κι αντοχές  αξιοθαύμαστες! Γι’ άλλη μια φορά στάθηκε το κεντρικό πρόσωπο, το θεμέλιο, η ψυχή της οικογένειας!

8 Μαρτίου τιμούμε τους αγώνες και τις ιστορικές κατακτήσεις των γυναικών, αλλά δεν ξεχνάμε ότι η προσπάθεια για την πλήρη ισοτιμία συνεχίζεται κι αυτό αφορά όλους μας.
Εύχομαι σε όλες τις γυναίκες ''χρόνια πολλά'' με υγεία, δύναμη κι ελπίδα!
Με βαθύτατη εκτίμηση και ειλικρινείς ευχαριστίες στη ΓΥΝΑΙΚΑ της ζωής, της δράσης και της προσφοράς».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia