Πρόγραμμα κατάρτισης λεμβούχων για τα Σπήλαια Διρού από τον ΟΑΕΔ

Έπειτα από παρέμβαση του Ν. Κρητικού

Τετάρτη, 23 Ιούνιος 2021 12:21 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρόγραμμα κατάρτισης λεμβούχων για τα Σπήλαια Διρού από τον ΟΑΕΔ

Συνάντηση με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη, μαζί με τον διευθυντή των Σπηλαίων Διρού κ. Πέτρο Λαζαράκο, είχε ο βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός στις αρχές του μήνα και συγκεκριμένα στις 2 Ιουνίου.

Ο κ. Κρητικός στο ραντεβού που είχε με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ στις 13 Μαΐου, έθεσε το θέμα της κατάρτισης των νέων λεμβούχων και κατέστη απαραίτητο από τη συζήτηση η εκ νέου συνάντηση, τη δεύτερη φορά μαζί και με τον διευθυντή των Σπηλαίων κ. Λαζαράκο.

Στη συνάντηση των τριών τέθηκε η βάση για την προώθηση της διαδικασίας δημιουργίας του προγράμματος κατάρτισης, διαδικασία η οποία είχε μπει στο διάλογο μεταξύ του ΟΑΕΔ και της εταιρείας διαχείρισης των Σπηλαίων πριν από ένα χρόνο.

Είναι ένα σημαντικό βήμα, το οποίο μαζί με την ανακαίνιση των Σπηλαίων, η οποία σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα θα περατωθεί εντός του 2023, θα καταστήσουν τα Σπήλαια Διρού έναν κορυφαίο προορισμό, όχι μόνο για τη Λακωνία και την Πελοπόννησο, αλλά για ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο κ. Κρητικός μετά την τελευταία ενημέρωση δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την γρήγορη ανταπόκριση του ΟΑΕΔ και τη συνεργασία που χτίζουν με την Εταιρεία Διαχείρισης των Σπηλαίων Διρού, ενώ συνεχάρη τον κ.Λαζαράκο για τις προσπάθειες που καταβάλει για τη σωστή περάτωση όλων των διαδικασιών που τρέχουν παράλληλα το διάστημα αυτό.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland