Οδύνη για τα δύο αδέλφια που χάθηκαν σε τροχαίο στη Μακρυνάρα

Στο πένθος η περιοχή των Μολάων όπου διέμεναν - Την Πέμπτη η κηδεία των αδικοχαμένων νέων

Τετάρτη, 03 Νοέμβριος 2021 14:13 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οδύνη για τα δύο αδέλφια που χάθηκαν σε τροχαίο στη Μακρυνάρα

Μια ασύλληπτη τραγωδία συγκλονίζει τη Λακωνία, καθώς δύο νέοι άνθρωποι οι οποίοι ήταν αδέλφια, άφησαν την τελευταία τους πνοή σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 2/11 επί της Εθνικής οδού μεταξύ Βλαχιώτη και Μολάων, στο ύψος της Μακρυνάρας, όπως σας ενημέρωσε από την Τρίτη ο «Λακωνικός Τύπος».

Το μοιραίο συνέβη γύρω στις 5:30΄ μμ, σε ένα οδικό τμήμα που χαρακτηρίζεται επικίνδυνο, με εμπλεκόμενα ένα ΙΧ Nissan Almera, στο οποίο επέβαιναν οι δύο αδελφοί ηλικίας 36 και 33 ετών, κι ένα φορτηγό όχημα Mercedes που οδηγούσε ένας 41χρονος. Το αυτοκίνητο κατευθυνόταν προς Μολάους, ενώ το φορτηγό κινείτο από Μολάους προς Βλαχιώτη. Μετά τη διασταύρωση της Μακρυνάρας, σε δεξιά στροφή, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με το φορτηγό, με συνέπεια τα δύο αδέρφια να βρουν τραγικό θάνατο. Οι πυροσβέστες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μολάων, που έσπευσαν στο σημείο μαζί με δυνάμεις του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα και του ΕΚΑΒ, ανέσυραν τους δύο επιβαίνοντες στο ΙΧ, που είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών, ωστόσο ήταν ήδη αργά για τους δύο νέους.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.

FB IMG 1635881760020

«Πάγωσε» η κοινωνία
των Μολάων
Οι δύο άτυχοι συνάνθρωποί μας, ο Νίκος και ο Παναγιώτης Παυλάκος, ήταν αδέλφια και κάτοικοι -εν ζωή- της περιοχής των Μολάων. Στο άκουσμα της θλιβερής είδησης, η τοπική κοινωνία βυθίστηκε στο πένθος, αδυνατώντας να πιστέψει πως τα δύο αδέλφια έχασαν τη ζωή τους τόσο πρόωρα κι απροσδόκητα. «Έφυγαν δύο νέα παιδιά. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι», δήλωσε στο newsit.gr ο αντιδήμαρχος Μονεμβασίας κ. Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης, ο οποίος γνώριζε τους δύο αδικοχαμένους συνανθρώπους μας. «Ήταν καλά παιδιά. Όταν το μάθαμε πάθαμε σοκ. Γιατί να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα; Είναι άδικο! Και προέρχονται από μία οικογένεια μαχητών. Είχε καρκίνο ο Νίκος πριν κάποια χρόνια και βγήκε νικητής! Τι να πω…; Σκέφτομαι την οικογένειά τους, τι τους βρήκε», ανέφερε ο κ. Μαυρομιχάλης.

«Έχασαν και τα δύο τους παιδιά»
Το χτύπημα της μοίρας, όμως, ήταν ιδιαίτερα σκληρό για την οικογένεια των δύο νέων που έχασαν και τα δύο τους παιδιά στο θανατηφόρο τροχαίο. «Ήταν πολύ αγαπημένα αδέρφια και πήγαιναν παντού μαζί! Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο», ανέφερε στο newsit.gr κάτοικος των Μολάων, προσθέτοντας: «Πραγματικά δεν μπορώ και δεν θέλω να σκεφτώ πώς θα είναι τώρα οι γονείς τους. Έχασαν και τα δύο τους παιδιά. Δεν έχουν πλέον κανέναν άλλον στο κόσμο. Είχαν μόνο τον Νίκο και τον Παναγιώτη τους».

Μεταφέροντας μια διαπίστωση αρκετών για έναν δρόμο που έχουν συμβεί ουκ ολίγα σοβαρά τροχαία, η κάτοικος της περιοχής επεσήμανε ακόμα πως «ο δρόμος αυτός είναι πολύ επικίνδυνος, ειδικά όταν υπάρχουν βροχοπτώσεις. Δεν ξέρω αν πρόκειται για κάποια κακοτεχνία. Είναι ταχείας κυκλοφορίας και παρά το γεγονός ότι έχει σαμαράκια για να κόβουν τα οχήματα αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες».

Την Πέμπτη η κηδεία
Η τελευταία πράξη του δράματος θα παιχθεί την Πέμπτη 4/11 οπότε συγγενείς, φίλοι και γνωστοί θα πουν το τελευταίο αντίο στον Νίκο και τον Παναγιώτη, κατά την εξόδιο ακολουθία που θα τελεστεί στη 1:00 μμ στον ΙΝ Γεννήσεως του Χριστού στους Μολάους.

Απευθύνεται παράκληση, αντί στεφάνων, να δοθούν χρήματα στην είσοδο της εκκλησίας, που θα διατεθούν για δωρεά στο Νοσοκομείο Άγιος Σάββας.

 

φωτο: FB, ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti