Σε σκουπιδότοπο έχει μετατραπεί ο δρόμος μετά το νεκροταφείο του Έλους

Καταγγελία κατοίκων της περιοχής στον «Λακωνικό Τύπο»

Τρίτη, 23 Νοέμβριος 2021 12:30 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε σκουπιδότοπο έχει μετατραπεί ο δρόμος μετά το νεκροταφείο του Έλους

Εικόνες που πλήττουν σοβαρά όχι μόνο την περιβαλλοντική αισθητική αλλά απειλούν και τη δημόσια υγεία, αντικρίζει κανείς στο δρόμο μετά το νεκροταφείο του Έλους του Δήμου Ευρώτα.

Ειδικότερα όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής στο «ΛΤ», όπου αποτύπωσαν και με φωτογραφικό υλικό την απαράδεκτη κατάσταση, έχει ουσιαστικά δημιουργηθεί ένας μικρός σκουπιδότοπος.

Σύμφωνα με τους ίδιους, ιδιώτες, εναποθέτουν εκεί τα σκουπίδια τους ακριβώς δίπλα από αγροκτήματα με ελιές και πορτοκαλιές δημιουργώντας το αποτροπιαστικό θέαμα περιβαλλοντικής κακοποίησης. 

Η παρέμβαση των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου Ευρώτα,  κρίνεται απαραίτητη ώστε αφενός να απομακρυνθούν όλα τα σκουπίδια και αφετέρου να υπάρξει μέριμνα ώστε να αποτραπούν παρόμοιες εικόνες που εκθέτουν το σύνολο των κατοίκων της περιοχής.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti