Τζανετέα: «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου “διέγραψε” από τον τουριστικό χάρτη τη Λακωνία»

Δευτέρα, 21 Φεβρουάριος 2022 13:49 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τζανετέα: «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου “διέγραψε” από τον τουριστικό χάρτη τη Λακωνία»

Αίσθηση προκαλεί η απουσία λακωνικών προορισμών, αξιοθέατων και άλλων στοιχείων προβολής, από το πρόσφατο τουριστικό αφιέρωμα γνωστής ιστοσελίδας για την Πελοπόννησο. Για το γεγονός αυτό η περιφερειακή σύμβουλος και πρώην αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Αδαμαντία Τζανετέα ασκεί κριτική στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς το εν λόγω δημοσίευμα αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας.

Συγκεκριμένα, η κ. Τζανετέα επισημαίνει: «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο διαφημιστικό της αφιέρωμα με τίτλο: “Η Πελοπόννησος είναι η ομορφότερη ενδοχώρα του χειμώνα” εξαφάνισε τη Λακωνία από τον τουριστικό χάρτη, εστιάζοντας κύρια στην ΠΕ Μεσσηνίας.

Μήπως ο κ. Νίκας δε λαμβάνει υπόψη του ότι το 50%  του πληθυσμού  της Καλαμάτας αποτελείται από μανιάτικες οικογένειες και ο κύριος όγκος του Ταϋγέτου ανήκει στη Λακωνία και είναι κατάσπαρτος από χωριά διαμάντια, τους λεγόμενους Βόρειους Δήμους?

κ. Περιφερειάρχη, μήπως, θα ήταν χρήσιμο να σας ξεναγήσουμε τη χειμερινή περίοδο στη Λακωνία, αρχίζοντας από το Γεωργίτσι, κατεβαίνοντας στον βυζαντινό Μυστρά και την Σπάρτη, περνώντας από την Αράχωβα και τα ανυπέρβλητης αρχιτεκτονικής  ομορφιάς χωριά του Πάρνωνα, καταλήγοντας στη Μονεμβασιά και τα χωριά του Ζάρακα, επιστρέφοντας στην Καλαμάτα μέσω της πανέμορφης όλες τις εποχές Μάνης? Ζητάμε άμεσα να διορθωθεί η άνιση αντιμετώπιση.

ΕIΝΑΙ ΑΘEΜΙΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑΤI ΠΛHΤΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦEΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝIΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

NIKOLAROS
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti