Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενεργοποίησε το μηχανισμό για την Αμέλια Κιρίλοβα, που αγνοείται από τις 18 Φλεβάρη 2022.
Οι γονείς της ανήλικης Αμέλια, κατήγγειλαν στην Αστυνομία την εξαφάνιση της 15χρονης κόρης τους. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές οι γονείς της ανήλικης δήλωσαν ότι διατηρούσε σχέση με 33χρονο βουλγαρικής καταγωγής και πιθανολογούν ότι εξαφανίστηκε μαζί του από το σπίτι της στο Θεολόγο Σπάρτης.
Σε ανακοίνωση του «Το Χαμόγελου του Παιδιού» αναφέρει: «Η Αμέλια Κιρίλοβα, έχει ύψος 1,70 μ., βάρος 40 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε ασπρόμαυρη μπλούζα, μαύρο κολάν και αθλητικά παπούτσια χρώματος λευκό. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alerta pp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».
Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών




