Επιτροπή Κατοίκων Ν. Κόσμου καλεί Περιφέρεια για 6ο Δημοτικό Σπάρτης

Για επίσπευση διαδικασιών επί της μελέτης

Τρίτη, 24 Ιανουάριος 2023 12:25 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιτροπή Κατοίκων Ν. Κόσμου καλεί Περιφέρεια για 6ο Δημοτικό Σπάρτης

Με την έκφραση ενδιαφέροντος από δύο κοινοπραξίες μελετών ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ανάθεση της μελέτης του 6ου Δημοτικού Σχολείου-7ου Νηπιαγωγείου Σπάρτης, σύμφωνα με την Επιτροπή Κατοίκων Νέου Κόσμου-Ψυχικού Σπάρτης.

Μετά την παραπάνω εξέλιξη, η Επιτροπή καλεί την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, που όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «επιτέλους έβαλαν το σοβαρό και επί 10ετίες χρονίζον αυτό θέμα σε διαδικασία υλοποίησης», να προχωρήσουν άμεσα και τις διαδικασίες αξιολόγησης των προσφορών και ανάθεσης της μελέτης του έργου. Επιδίωξη, κατά τα μέλη της Επιτροπής, είναι «στη συνέχεια, να εκκινήσουν και οι διαδικασίες ανέγερσης του 6ου Δημοτικού Σχολείου-7ου Νηπιαγωγείου Σπάρτης (το 6ο Σχολείο είναι ιδρυμένο από το 1994) στο οικόπεδο που έχει αποκτηθεί από το 2008».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
RIGAKOS
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti