Συγκλονισμένη η Μάνη από την αυτοκτονία νέου άνδρα

Εξαίρετο μέλος της τοπικής κοινωνίας - Ένα ακόμα θύμα στη μακάβρια λίστα των αυτοχειριών «πληγώνει» τη Λακωνία

Δευτέρα, 13 Φεβρουάριος 2023 19:46 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συγκλονισμένη η Μάνη από την αυτοκτονία νέου άνδρα

Συντετριμμένη και βαθύτατα σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Ανατολικής Μάνης, στο άκουσμα της είδησης ότι ένας 43χρονος, κάτοικος της περιοχής, έχασε τη ζωή του μετά από αυτοκτονία.   

Όπως έγραψε τις πρώτες στιγμές μετά τη γνωστοποίηση του συμβάντος ο «ΛΤ», ο άνδρας φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε με όπλο στο κεφάλι τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας 13/2. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, ο θάνατος δεν ήταν ακαριαίος, αλλά υπήρξε πολύ σοβαρός τραυματισμός. Διατηρώντας ζωτικές λειτουργίες και σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, ο 43χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σπάρτης όπου γιατροί και νοσηλευτές έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες για αρκετή ώρα, δυστυχώς, κατέληξε λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας.

Πώς συντελέστηκε η τραγωδία
Το δραματικό γεγονός άρχισε να εκτυλίσσεται όταν ακούστηκε ένας πυροβολισμός που τάραξε την ησυχία της στιγμής και θορύβησε όσους τον αντιλήφθηκαν. Άτομα του συγγενικού περιβάλλοντός τού 43χρονου έσπευσαν στο σημείο και τον βρήκαν να κείτεται μέσα σε λίμνη αίματος και με το όπλο -που νόμιμα είχε στην κατοχή του- στο χέρι. Άμεσα ο άνδρας διεκομίσθη σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Σπάρτης, όπου στήθηκε επιχείρηση σωτηρίας, χωρίς αποτέλεσμα όμως, καθώς η βαρύτητα των τραυμάτων του ήταν τέτοια που δεν άφησε περιθώρια επαναφοράς.

Από την Αστυνομία διεξάγεται έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες διαδραματίστηκε το συμβάν, ενώ φαίνεται ότι έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ο εκλιπών ήταν ένα γνωστό κι αγαπητό μέλος της τοπικής κοινωνίας με υψηλή διάθεση προσφοράς στον συνάνθρωπο και τον τόπο επί σειρά ετών.

Ο «ΛΤ» συλλυπείται θερμά τους οικείους του.

Τρίτη αυτοκτονία
σε λιγότερο από 20 ημέρες
Προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι πρόκειται για το τρίτο συμβάν αυτοχειρίας που διαδραματίζεται στον νομό Λακωνίας, σε διάστημα λιγότερο των 20 ημερών. Θυμίζεται ότι στις 4 Φεβρουαρίου ένας 40χρονος άνδρας είχε καταλήξει μετά από θανάσιμο αυτοπυροβολισμό στην περιοχή Αγίου Ιωάννη Σπάρτης, ενώ στις 25 Ιανουαρίου ένας 70χρονος είχε αποπειραθεί να δώσει τέλος στη ζωή του με τον ίδιο τρόπο. Διεκομίσθη βαρύτατα τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Σπάρτης, όπου εξέπνευσε λίγα 24ωρα αργότερα.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti