Ανέλαβε επίσημα καθήκοντα ο νέος Ταξίαρχος του ΚΕΕΜ Δ. Αννετούδης

Παρασκευή, 17 Μάρτιος 2023 11:34 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ανέλαβε επίσημα καθήκοντα ο νέος Ταξίαρχος του ΚΕΕΜ Δ. Αννετούδης

Η τελετή παράδοσης – παραλαβής, κατά τους στρατιωτικούς κανονισμούς, από τον απερχόμενο ανώτερο διοικητή Φρουράς Λακωνίας και διοικητή του ΚΕΕΜ, Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Πολίτη, στον νέο επικεφαλής του Κέντρου, Ταξίαρχο Δημήτριο Αννετούδη, έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης 16 Μαρτίου.

Υπό την προσευχητική παρουσία των σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου και Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ΄, στην τελετή μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν οι: διευθυντής του Σώματος Εφοδιασμού Μεταφορών, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος, βουλευτές Λακωνίας, Θανάσης Δαβάκης και Νεοκλής Κρητικός, αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Θεόδωρος Βερούτης, θεματικός αντιπεριφερειάρχης, Νίκωνας Τζινιέρης, δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας, δήμαρχος Ευρώτα, Δήμος Βέρδος και αντιδήμαρχοι Σπάρτης, Χρήστος Κανακάκος και Δήμητρα Παπανικολάου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti