«Νέα πορεία» στο Δήμο Σπάρτης για τον Παναγιώτη Πριστούρη

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Ντία Τζανετέα

Πέμπτη, 28 Σεπτέμβριος 2023 16:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Νέα πορεία» στο Δήμο Σπάρτης για τον Παναγιώτη Πριστούρη

«Νέα πορεία» στον Δήμο Σπάρτης διαγράφει ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Πριστούρης, πρόεδρος του Σπαρτιατικού Γυμναστικού Συλλόγου. Δηλώνοντας πως συμμετέχει με όλες του τις δυνάμεις στην ομάδα της υποψήφιας δημάρχου Ντίας Τζανετέα, ο Παναγιώτης Πριστούρης διεκδικεί την ψήφο των πολιτών για να συνεχίσει να συνεισφέρει στον τόπο μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης. Προτερήματά του είναι η πλούσια επαγγελματική και αυτοδιοικητική εμπειρία του, αλλά και η μαχητική διάθεση προσφοράς στην κοινωνία μέσα από ένα ευρύ πεδίο δράσεων.

Σε μήνυμα που απευθύνει στους δημότες αναφέρει:

«Όσοι με γνωρίζουν, μπορεί να πουν ότι δεν εφησυχάζω ποτέ...

Αποφάσισα να θέσω όλες μου τις δυνάμεις και να συμπορευθώ με την υποψήφια δήμαρχο Σπάρτης Ντία Τζανετέα, αξιολογώντας την εμπειρία της, το εξαιρετικό της έργο και το πάθος που την διακρίνει.

Το κίνητρό μου είναι γνωστό, μέσα από την κοινωνική και αθλητική μου προσφορά στο χώρο της Διοίκησης και του Αθλητισμού. Λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας και γνωρίζοντας ότι πάντα οι ομάδες γράφουν ιστορία, είμαι χαρούμενος που η ομάδα του Συνδυασμούμας «Σπάρτη – Νέα Πορεία», αποτελείται από νέουςκαι έμπειρους καταξιωμένους ανθρώπους, σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια της ασχολίας μου με τα κοινά.Το εκτιμώ και ευελπιστώ να με στηρίξετε ξανά, σε μία «Νέα Πορεία» για τον τόπο μας!»

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti