Δημιουργική απασχόληση για παιδιά για 4η χρονιά στο Γύθειο

 Προσεχώς η λειτουργία ΚΔΑΠ και στην Αρεόπολη

Τετάρτη, 24 Απρίλιος 2024 10:12 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δημιουργική απασχόληση για παιδιά για 4η χρονιά στο Γύθειο

Για τέταρτη χρονιά ο Δήμος Ανατολικής Μάνης συνεχίζει την επιτυχή λειτουργία των  Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) στα σχολεία του δήμου, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση, καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» για τη σχολική χρονιά 2024-2025. Μέσω αυτού του προγράμματος δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά από 5-12 ετών να λάβουν μέρος δωρεάν στις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται καθημερινά στα ΚΔΑΠ του Δήμου Αν Μάνης.

Το ΚΔΑΠ του Δήμου Αν. Μάνης, το οποίο στεγάζεται στο 1ο Γυμνάσιο Γυθείου, λειτουργεί με έμπειρο και καταξιωμένο εκπαιδευτικό προσωπικό, με μουσικές δραστηριότητες (πιάνο, κιθάρα, μπουζούκι, χορωδία), καθημερινά από 4:00 μμ ως 8:00 μμ. Τους καλοκαιρινούς μήνες (από τις 20/6 έως τις 31/7) λειτουργεί από τις 9:00 πμ έως τη 1:00 μμ, σαν summer camp, διευκολύνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο τους γονείς που εργάζονται.

Επισημαίνεται ακόμα, ότι φέτος ολοκληρώνεται και η διαδικασία αδειοδότησης του ΚΔΑΠ της Αρεόπολης, οπότε από την νέα σχολική χρονιά θα λειτουργεί και αυτό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις δράσεις και στη σελίδα (FB) του ΚΔΑΠ «Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Δήμου Ανατολικής Μάνης».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

Koutsoviti

Η δική σας είδηση