Στη Σπάρτη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης

Δευτέρα, 29 Απρίλιος 2024 17:22 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στη Σπάρτη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης

Την Κυριακή των Βαΐων (29/4) επέλεξε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, να επισκεφτεί την πόλη της Σπάρτης, εν όψει βέβαια και των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Ο κ. Μανιάτης σε δηλώσεις του, λίγο πριν την ομιλία του σε καφετέρια της πόλης, ευχαρίστησε τους κατοίκους, τη βουλευτή Λακωνίας Νάγια Γρηγοράκου και τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Λακωνίας και πρόσθεσε πως με το ΠΑΣΟΚ ξεκινούν έναν αγώνα για καθαρή νίκη στις ευρωεκλογές, για τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών, για τα δικαιώματα της Ελλάδας: «Έχει μεγάλη σημασία να σταλεί ένα μήνυμα προς την ελληνική κυβέρνηση να σταματήσει το καθεστώς της αλαζονείας και της αδιαφάνειας […]. Είμαστε εδώ για ένα νέο ΠΑΣΟΚ, με το οποίο το βράδυ της 9ης Ιουνίου θα είμαστε στην πλευρά των νικητών».

Η Νάγια Γρηγοράκου με τη σειρά της ευχαρίστησε τον κ. Μανιάτη για την παρουσία του στην πόλη της Σπάρτης, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις ευρωεκλογές και ανέφερε πως «οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής μπορούν να πάνε την Ελλάδα μπροστά και να είναι μια δυνατή φωνή στην Ευρώπη».

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και την βουλευτή Λακωνίας για την υποδοχή, την οργάνωση αλλά «κυρίως για το μεγάλο αγώνα που δίνει καθημερινά, υπερασπιζόμενη τα δίκαια του λαού της Λακωνίας». Τόνισε πως στις ευρωπαϊκές εκλογές της 9ης Ιουνίου 2024, πρέπει να ψηφίσουμε όλοι, να αποφασίσουμε μόνοι μας για το μέλλον της Ευρώπης.

«Μέχρι σήμερα το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το αντιμετωπίζαμε ως κάτι ξένο», είπε χαρακτηριστικά και δεσμεύτηκε, πως θα συζητάει με τους πολίτες και τη βουλευτή της Λακωνίας οποιοδήποτε θέμα βρίσκεται σε στάδιο διαβούλευσης σε επίπεδο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σχετικά με τη ζωή των Λακώνων. Επισήμανε πως ως καθηγητής στο Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά και Διευθύνων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Κλιματική Κρίση και Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών», καθώς και του εργαστηρίου «Συστήματα και Πολιτικές Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής», θα στηρίξει μια ορθολογική διαχείριση του υδατικού δυναμικού της Λακωνίας και της υπόλοιπης χώρας. Ακόμα, αναφέρθηκε στα χρηματοδοτικά προγράμματα της Ευρώπης, στα οποία θα πρέπει να συμμετέχει και η Λακωνία.

«Για εμένα η Λακωνία λόγω του Λεωνίδα Γρηγοράκου και της Νάγιας Γρηγοράκου είναι η δεύτερη πατρίδα μου», είπε ο κ. Μανιάτης. Κλείνοντας, δεσμεύτηκε πως μετά τις ευρωεκλογές θα επισκεφτεί τον νομό ξανά και ζήτησε τη στήριξη των Λακώνων πολιτών στις 9 Ιουνίου.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti